Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 5.6.2018

UtripPRO podpira sodobne trende poslovanja proizvodnih podjetij

Na jubilejnem 10. industrijskem forumu IRT 2018, ki je postal eden osrednjih tehnoloških dogodkov za proizvodna podjetja, se je s svojimi rešitvami za digitalizacijo proizvodnje predstavilo tudi podjetje KOPA d.d..

Letošnji forum je izpostavil pomen kakovostnega vodenja ter upravljanja človeškega kapitala in njun vpliv na konkurenčnost podjetij. Več kot 500 udeležencev iz tujine in Slovenije je v Portorožu lahko spoznalo inovativne rešitve KOPA UtriPRO, s katerimi uspešna proizvodna podjetja že uvajajo koncepte Industrije 4.0. Gre za rešitve, ki segajo od brezpapirne proizvodnje, do monitoringa proizvodnih procesov kar postavlja KOPA UtriPRO kot eno temeljnih orodij za planiranje, nadzor, vodenje in organizacijo v proizvodnji ter izboljšave tehnoloških postopkov.Kot so pokazale izkušnje uporabnikov, lahko s koncepti digitalizacije vodenja proizvodnje, ki jih prinaša ta rešitev, proizvodna podjetja dvignejo produktivnost in operativno učinkovitost ter znižajo stroške hkrati pa izboljšajo odzivnost na tržne spremembe in lažje izpolnjujejo zahteve kupcev.

KOPA UtriPRO je na voljo kot neodvisna informacijska rešitev, ki jo je v sklopu celovite digitalizacije proizvodnje možno povezati z različnimi poslovnimi in proizvodnimi informacijskimi sistemu, rešitvami za planiranje in poslovno analitiko, z dokumentnimi sistemi ter s tehnologijami IoT.


02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)