UREJENO.DOK
Rešitve za urejeno poslovanje

Hitri vodič - Projektna prodaja s pomočjo oblaka


Kljub pomembnim spremembam v poslovanju podjetij prodajni procesi ostajajo bolj ali manj enaki. Neusklajeni in v času zamrznjeni procesi zavirajo rast podjetij, poleg tega pa zaradi okornosti podjetja izgubljajo vedno več poslov.

Tako postaja prilagajanje prodajnih procesov sodobnim načinom poslovanja praktično neizogibno. Ključno je, da imajo prodajalci vedno vse informacije o prodajnih aktivnostih, da so povezani in prilagodljivi.

V hitrem vodiču Projektna prodaja s pomočjo oblaka preverite, kaj vse potrebujete za prilagodljive in usklajene prodajne procese, ki jih lahko obenem tudi natančno merite in analizirate.

NAROČI hitri vodič »Projektna prodaja s pomočjo oblaka«


Hitri vodič - 7 nasvetov za učinkovito obvladovanje skupnih dokumentov


Ključ do uspeha je v hitrosti in kakovosti odzivanja na poslovne zahteve. Sistem za skupinsko pripravo in vodenje dokumentov nam omogoča, da lažje izpolnjujemo pričakovanja partnerjev in imamo v vsakem trenutku pregled, kaj imamo s kom dogovorjeno (npr. odzivni časi, posebnosti, poslovni pogoji – popusti, dobava, rok plačila, veljavnost … ).

Če vas zanima 7 nasvetov za obvladovanje ključnih skupnih dokumentov, ki vam pomagajo prihraniti čas, se izognete napakam in povečate odzivnost, NAROČITE naš Hitri vodič – v njem se skriva ključ do urejenosti!02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)