UREJENO.DOK
Rešitve za urejeno poslovanje

CRM.Point -Učinkovit CRM za Office 365

Vse več podjetij ugotavlja, da so uveljavljene rešitve za upravljanje odnosov strankami prezahtevne in da z njimi ne dosežejo želenega učinka. CRM point je enostavna in učikovita rešitev, ki temelji na zmogljivostih portala SharePoint Online ter na Kopinih dobrih praksah informacijske podpore trženju in prodaji. 

CRM point je oblačna aplikacija, ki deluje znotraj storitve Office 365, in je namenjena podjetjem, ki želijo poenostaviti vodenje trženjsko-prodajnih dejavnosti. Osnovna izvedenka CRMpointa nadgrajuje evidenco strank in poslovnih stikov z zmožnostmi za vodenje interakcij, opravil in poslovnih priložnosti ter za obvladovanje dokumentacije in zapiskov v povezavi s strankami. Na tak način podjetja lažje obvladujejo komunikacijo s strankami in povečajo učinkovitost prodajnega lijaka. Ker je aplikacija povezana z ostalimi naprednimi zmožnostmi Office 365 za delo s poslovnimi vsebinami in sodelovanje, podjetje bistveno izboljša vse ravni podpore poslovanja s strankami. 

 

Osnovno različico CRMpointa je možno nadgraditi z dodatnimi moduli, s katerimi si podjetja zagotovijo podporo procesom, kot so trženje, marketing, projektna prodaja ter nudenje servisnih storitev. Prednost takšne zasnove je, da omogoča postopno uvedbo in zagotavlja, da podjetja postopoma zgradijo celovito podporo poslovanju s strankami, od pridobivanja poslovnih priložnosti in vodenja poslov, do zaključka prodaje in obvladovanja poprodajnih storitev.02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)