SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
ponedeljek, 09. december 2019

Trendi kažejo, da se bomo ponudniki informacijskih rešitev (IT) v prihodnosti še naprej intenzivno ukvarjali z izboljševanjem uporabniške izkušnje ter podporo hitrim spremembam.

ponedeljek, 02. december 2019

Izboljšana verzija IBM® Maximo® Delovnih centrov.

ponedeljek, 25. november 2019

Pomembnost digitalizacije dokumentnih sistemov se še posebej kaže v zadnjih letih, ko poslovanje prehaja na elektronske račune in e-dokumente.

četrtek, 21. november 2019

S 1. 2. 2020 stopi v veljavo nova zakonodaja - delodajalci boste do bolniških listov dostopali le še elektronsko. 

ponedeljek, 18. november 2019

Nadgrajujemo Kopa Customer Connect, ki pomaga podjetjem pri pridobivanju direktnih povratnih informacij s strani uporabnikov.

torek, 12. november 2019

Kakšne koristi prinaša digitalizacija kadrovske službe v vašem podjetju?

ponedeljek, 04. november 2019

Hitrorastoča podjetja se tekom svojega razvoja na neki točki srečate z omejitvami. To niso tržišče, oprema ali ljudje, temveč so te omejitve večkrat organizacijske in komunikacijske narave.

petek, 25. oktober 2019

Ukrotite IT pošast s hiperkonvergenčno platformo, ki pospeši delovanje aplikacij, izboljša učinkovitost in odpornost ter v nekaj sekundah obnovi virtualne strežnike. Predstavljamo vam HPE SimpliVity, ki omogoča združevanje gradnikov podatkovnega centra v eno napravo.

ponedeljek, 21. oktober 2019

Slovenski podjetniški sklad je v Uradnem listu RS objavil razpis - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.

ponedeljek, 21. oktober 2019

Ste že razmišljali o digitalizaciji vašega poslovanja? Danes vam poleg strokovnjakov in različnih ponudnikov digitalnih rešitev pomoč pri odločitvi nudijo tudi v Nacionalni enotni točki za digitalno transformacijo Slovenije.

ponedeljek, 14. oktober 2019

Varno poslovanje tudi v primeru katastrofe (poplave, požara …)

ponedeljek, 07. oktober 2019

Obveščanje o zastojih in potrebnih aktivnostih podpornih služb je ključna za učinkovito odpravljanje zastojev in zagotavljanje visoke razpoložljivosti proizvodne opreme. 

ponedeljek, 30. september 2019

Digitalne tehnologije spreminjajo naravo poslovanja. Prav te spremembe v zadnjih letih naraščajo z eksponentno hitrostjo, ki je hitrejša od digitalnih transformacij podjetij in njihove prilagoditve na spremembe. Kako se s spremembami spopadate v vašem podjetju?

sreda, 21. avgust 2019

Bliža se čas našega tradicionalnega dogodka Srečanja uporabnikov Kopa.

sreda, 31. julij 2019

Zaradi pomladitve ekipe za prodajo Kopinih rešitev, iščemo visoko motiviranega sodelavca za delovno mesto Prodajni svetovalec (m/ž)

sreda, 31. julij 2019

Za okrepitev naše ekipe iščemo sodelavca/ko na delovnem mestu Aplikativni inženir - uvajalec (m/ž).