Aktualno

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
ponedeljek, 22. junij 2020

Vabilo na brezplačen webinar How_to@kopa.si.

ponedeljek, 15. junij 2020

Z implementacijo rešitve Kopa EAM – Customet Connect so v podjetju Robeta d.o.o. naredili pomemben korak v smeri uporabniške izkušnje svojih kupcev.

ponedeljek, 01. junij 2020

Na žalost je zmotno prepričanje, da Microsoft v celoti varnostno kopira vaše podatke. Kako zavarovati vaše podatke in informacije?

ponedeljek, 25. maj 2020

Microsoft ponuja raznovrstne in zmogljive storitve v okviru Office 365 sistema, vendar celovito varnostno kopiranje Office 365 podatkov ni med njimi.

sreda, 20. maj 2020

Največji kapital podjetja so zaposleni in strokovna usposobljenost zaposlenih predstavlja konkurenčno prednost podjetja.

ponedeljek, 18. maj 2020

Podjetje LIP Bled d.o.o. je že pred desetletjem prešlo na digitalno poslovanje z dokumentnim sistemom KOPA ODiP. Kakšni so rezultati?

ponedeljek, 20. april 2020

Priznana hiperkonvergenčna rešitev HPE SimpliVity je bogatejša za orodje HPE InfoSight.

ponedeljek, 06. april 2020

Modul e-Kuverte omogoča kadrovski službi, da na varen in enostaven način zaposlenemu pošlje kadrovske dokumente.

sreda, 01. april 2020

4. aprila 2020 Microsoft praznuje 45 let. Podjetje, katerega ime je danes sinonim za uporabo osebnega računalnika ostaja na vrhu priljubljenosti med uporabniki.

torek, 31. marec 2020

V času pandemije koronavirusa se Microsoft kaže za ključnega akterja pri prilagajanju poslovanja podjetij z delom preko digitalnih kanalov.

ponedeljek, 30. marec 2020

Številni za komunikacijo s sodelavci in poslovnimi partnerji uporabljamo aplikacijo Microsoft Teams - orodje za skupinsko delo znotraj oblačne platforme Microsoft Office 365. Za vas smo zbrali uporabne bližnjice za hitrejšo in boljšo uporabo aplikacije.

ponedeljek, 30. marec 2020

Microsoft Teams je aplikacija iz družine Microsoft Office 365 orodij. Je izredno uporabno orodje za komunikacijo in sodelovanje zaposlenih, ne glede na to kje se nahajate.

torek, 24. marec 2020

Izkušnje vodilnih podjetij, s katerimi Kopa sodeluje, kažejo, da se s približevanjem strankam in preseganjem njihovih pričakovanj dviguje uspešnost. Konkurenčna prednost se ustvarja s kakovostjo in ceno izdelkov, kvalitetnimi storitvami in spremljajočimi aktivnosti, ki vplivajo na zadovoljstvo kupcev in potrošnikov.

ponedeljek, 16. marec 2020

Predstavljamo pet pristopov, ki so jih podjetja uvedla s Kopinimi rešitvami z enim jasnim cilje - povečanje učinkovitosti.  

torek, 10. marec 2020

Uporaba antivirusnih programov, požarnih pregrad in drugih orodij za zaščito IT infrastrukture danes ni več dovolj. Za učinkovito zmanjšanje kibernetskih tveganj spremljajte je potrebna tudi analiza obnašanja in vedenja uporabnikov IT tehnologije.

ponedeljek, 02. marec 2020

Proizvodna podjetja ste dnevno pod vplivom sprememb. Kljub zunanjim vplivom morate svojim naročnikom omogočati enotne pogoje poslovanja ter blago dostaviti ob dogovorjenem času, količini in kakovosti.