Postali smo zlati HPE partnerji

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
Postali smo zlati HPE partnerji

petek, 10. maj 2019    |    Rešitve, ERP

Naša ekipa za strojno opremo in sistemsko integracijo je uspešno opravila izobraževanja ter pridobila potrebne HPE ASE certifikate za strežniške in pomnilniške tehnologije, ki so KOPI d.d. prinesla status zlatega HPE partnerja. Certifikati potrjujejo, da naša strokovna ekipa kvalitetno načrtuje, oblikuje in priporoča strežniške rešitve ter rešitve, ki zahtevajo kompleksnejšo infrastrukturo.

»Pridobljeni certifikati so nagrada za naše investicije v izobraževanja zaposlenih ter okrepitev poslovnih in partnerskih vezi s podjetjem Hewlett Packard Enterprise. Z visoko usposobljeno ekipo ter bogatimi izkušnjami s terena lahko zagotavljamo kvaliteto naših storitev ter ostajamo konkurenčni na hitrorastočem trgu digitalizacije,« je ob veseli novici komentiral Dušan Rus, direktor KOPA d.d.

Z boljšim vpogledom v HPE orodja ter ugodnostmi, ki smo jih pridobili z zlatim partnerstvom bomo lahko našim strankam še boljše pomagali pri uporabi tehnologije za optimizacijo dela ter krajšanju časa, ki je potreben, da se njihove zamisli realizirajo ter podjetjem prinašajo vrednost.

Če želite izvedeti več o strežniških in pomnilniških HPE izdelkih, ki jih vpeljujemo v naše rešitve, se obrnite na nas preko emaila info@kopa.si ali nas pokličite na 02 88 39 700.

Postali smo zlati HPE partnerji