Srečanje uporabnikov Kopa 2019

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
Srečanje uporabnikov Kopa 2019

sreda, 21. avgust 2019    |    Poslovna področja, Rešitve

V četrtek, 5. septembra 2019 se bomo družili v Savinjski dolini, pri Braslovčah. V idiličnem okolju ribnika Preserje bomo združili prijetno s koristnim. Poleg znanja na tematskih predavanjih naših Kopinih strokovnjakov in partnerjev, bomo imeli tudi priložnost za prijeten klepet in druženje ob tematski animaciji.

Tradicionalno srečanje, ki se ga po navadi udeleži več kot 100 predstavnikov iz preko 40 podjetij je sestavljeno iz dveh delov.

Dopoldan, ko so misli še bistre in zbrane, so na sporedu predavanja Kopinih strokovnjakov s področja aplikativnih rešitev in sistemske integracije. V sodelovanju s partnerji bomo predstavili novosti in smer razvoja na področju digitalizacije ter tehnologije. V drugem, popoldanskem, delu pa bo na vrsti bolj neformalni program in druženje z udeleženci.

»Kljub pospešeni digitalizaciji se v Kopi zavedamo pomena osebnega stika, izmenjavi izkušenj in utrjevanju naših vezi s partnerji, naročniki in predvsem uporabniki Kopinih storitev,« komentira Dušan Rus, direktor Kopa d.d.

 

Dogodek Srečanje uporabnikov je zaprte narave. Mi pa vas vabimo, da sledite novostim in aktualnim novicam s področja digitalizacije na naši spletni strani v rubriki Aktualno.

Srečanje uporabnikov Kopa 2019