SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
sreda, 05. december 2018

Vodstvo pričakuje podatke, ki imajo vrednost in so koristni za posel.

četrtek, 29. november 2018

Inovativna uporaba informacij o kompetencah podjetjem poveča možnosti za prodajo in pridobivanje donosnejših poslov.

sreda, 24. oktober 2018

Proizvodnja, ki se ne digitalizira dovolj hitro, jutri ne bo več konkurenčna. Bistvene sestavine uspeha digitalizacije v proizvodnih podjetjih so zagotovitev pravih kompetenc, prepoznava ključnih področij ter prenova, digitalizacija in optimizacija poslovnih procesov.

torek, 16. oktober 2018

Podjetje Kopa je na konferenci Make IT predstavila dve inovativni rešitvi v oblaku: Intuitivni portal zaposlenega HR-BOT 24/7 ter dvig zanesljivosti in varnosti poslovanja z uporabo rešitve Dbvisit v Oracle Cloud.

petek, 12. oktober 2018

Trendi kažejo, da se bomo ponudniki IT rešitev v prihodnosti še naprej intenzivno ukvarjali z izboljševanjem uporabniške izkušnje, pri čemer bodo naše rešitve morale biti tudi pametne.

četrtek, 04. oktober 2018

Mentorji in študenti DOBA Fakultete se zavedajo, da je obvladovanje in razvoj kompetenc
ena od prioritetnih nalog sodobnega menedžmenta.

petek, 14. september 2018

Mobilni dostop do poslovnih podatkov in poročil zaradi želje po lokacijski neodvisnosti in
zahtev po takojšnji razpoložljivosti informacij postaja realnost v vse več organizacijah.

četrtek, 13. september 2018

Velikoserijska in procesna proizvodnja sta že zdavnaj stopili na pot digitalizacije. Prednosti, ki jih prinaša Industrija 4.0, že izkoriščata z veliko žlico.

torek, 04. september 2018

Predmet tega projekta je razvoj platforme KOPA BILOOP, ki bo omogočala avtomatizacijo, analitiko in intuitivne uporabniške vmesnike, ki bodo pomagali pri prepoznavanju in analitiki dobrih vzorcev delovanja proizvodnje v tovarnah prihodnosti. 

ponedeljek, 27. avgust 2018

Globalni sistemi ERP so lahko prednost za podjetja, ki iščejo standardne poslovne procese. Ta prednost pa se hitro izgubi, če želi podjetje spreminjati organizacijo, poslovni model in procese.

sobota, 25. avgust 2018

Zlata nagrada za inovativnost Intuitivnega osebnega portala zaposlenih HR-BOT 24/7 potrjuje pomembnost digitalizacije pri ustvarjanju pogojev za dolgoročno konkurenčnost in dobičkonosnost.

sobota, 18. avgust 2018

S samopostrežnimi informacijami za zaposlene izboljšujejo dostopnost informacij in avtomatizirajo operativne naloge kadrovske službe.

nedelja, 24. junij 2018

Z avtomatizacijo zajema in obdelavo podatkov s strojev ter stalnim preverjanjem utripa proizvodnje lahko podjetje hitro in brez novih naložb v proizvodne zmogljivosti doseže do 10-odstotno povečanje produktivnosti.

ponedeljek, 04. junij 2018

Rast podjetja v fizičnem smislu, ki ga spremljajo nabave novih strojev, zgradb in druge opreme, spremlja tudi potreba po rasti v smislu razvoja novih kompetenc in »kloniranja« oz. hitrega prenosa kompetenc na nove sodelavce.

ponedeljek, 07. maj 2018

Globalni sistemi ERP so lahko prednost za podjetja, ki iščejo standardne poslovne procese. Ta prednost pa se hitro izgubi, če želi podjetje spreminjati organizacijo, poslovni model in procese.

sobota, 10. marec 2018

Podjetje GKN Driveline je eden vodilnih proizvajalcev pogonskih sistemov za klasične in električne avtomobile. Poleg sledenja tehnološkim trendom na svojem področju želijo igrati pionirsko vlogo in s tem še povečati konkurenčnost.