SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
ponedeljek, 11. februar 2019

Deming bi bil danes navdušen nad potencialom digitalizacije, a razočaran nad uporabo. Demingov krog za nenehno izboljševanje bi moral biti temelj vsakega sodobnega, digitaliziranega podjetja.

ponedeljek, 04. februar 2019

Zahteve kupcev se nenehno spreminjajo. Optimizacija nabavnih verig in vitko poslovanje zmanjšujeta velikost lastnih zalog, hkrati pa ne pristajata na kompromise pri dobavi. Blago mora biti dostavljeno v dogovorjenem času, količini in kakovosti.

četrtek, 06. december 2018

V okviru javnega razpisa »Spodbude za raziskovalno razvojne PROJEKTE 2« smo prejeli sklep o odobritvi sofinanciranja za izvedbo projekta z nazivom  »Komunikacijska platforma nove generacije – Loop:  The Email Messenger«.

sreda, 05. december 2018

Vodstvo pričakuje podatke, ki imajo vrednost in so koristni za posel.

četrtek, 29. november 2018

Inovativna uporaba informacij o kompetencah podjetjem poveča možnosti za prodajo in pridobivanje donosnejših poslov.

sreda, 24. oktober 2018

Proizvodnja, ki se ne digitalizira dovolj hitro, jutri ne bo več konkurenčna. Bistvene sestavine uspeha digitalizacije v proizvodnih podjetjih so zagotovitev pravih kompetenc, prepoznava ključnih področij ter prenova, digitalizacija in optimizacija poslovnih procesov.

torek, 16. oktober 2018

Podjetje Kopa je na konferenci Make IT predstavila dve inovativni rešitvi v oblaku: Intuitivni portal zaposlenega HR-BOT 24/7 ter dvig zanesljivosti in varnosti poslovanja z uporabo rešitve Dbvisit v Oracle Cloud.

petek, 12. oktober 2018

Trendi kažejo, da se bomo ponudniki IT rešitev v prihodnosti še naprej intenzivno ukvarjali z izboljševanjem uporabniške izkušnje, pri čemer bodo naše rešitve morale biti tudi pametne.

četrtek, 04. oktober 2018

Mentorji in študenti DOBA Fakultete se zavedajo, da je obvladovanje in razvoj kompetenc
ena od prioritetnih nalog sodobnega menedžmenta.

petek, 14. september 2018

Mobilni dostop do poslovnih podatkov in poročil zaradi želje po lokacijski neodvisnosti in
zahtev po takojšnji razpoložljivosti informacij postaja realnost v vse več organizacijah.

četrtek, 13. september 2018

Velikoserijska in procesna proizvodnja sta že zdavnaj stopili na pot digitalizacije. Prednosti, ki jih prinaša Industrija 4.0, že izkoriščata z veliko žlico.

torek, 04. september 2018

Predmet tega projekta je razvoj platforme KOPA BILOOP, ki bo omogočala avtomatizacijo, analitiko in intuitivne uporabniške vmesnike, ki bodo pomagali pri prepoznavanju in analitiki dobrih vzorcev delovanja proizvodnje v tovarnah prihodnosti. 

ponedeljek, 27. avgust 2018

Globalni sistemi ERP so lahko prednost za podjetja, ki iščejo standardne poslovne procese. Ta prednost pa se hitro izgubi, če želi podjetje spreminjati organizacijo, poslovni model in procese.

sobota, 25. avgust 2018

Zlata nagrada za inovativnost Intuitivnega osebnega portala zaposlenih HR-BOT 24/7 potrjuje pomembnost digitalizacije pri ustvarjanju pogojev za dolgoročno konkurenčnost in dobičkonosnost.

sobota, 18. avgust 2018

S samopostrežnimi informacijami za zaposlene izboljšujejo dostopnost informacij in avtomatizirajo operativne naloge kadrovske službe.

nedelja, 24. junij 2018

Z avtomatizacijo zajema in obdelavo podatkov s strojev ter stalnim preverjanjem utripa proizvodnje lahko podjetje hitro in brez novih naložb v proizvodne zmogljivosti doseže do 10-odstotno povečanje produktivnosti.