Informatika - Kopa

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
sreda, 13. februar 2019

Zagotavljanje neprekinjenega poslovanja ne pomeni samo vzpostavitve rešitve za okrevanje sistemov v primeru katastrofe, ampak tudi zagotavljanje visoke razpoložljivosti sistemov, nujnih za tekoče vsakodnevno poslovanje.

sreda, 14. november 2018

1,2 meseca na leto na zaposlenega gre v nič zaradi starih računalnikov, preobremenjenega strežnika in počasnega omrežja.

torek, 16. oktober 2018

Podjetje Kopa je na konferenci Make IT predstavila dve inovativni rešitvi v oblaku: Intuitivni portal zaposlenega HR-BOT 24/7 ter dvig zanesljivosti in varnosti poslovanja z uporabo rešitve Dbvisit v Oracle Cloud.

petek, 28. september 2018

Podjetje Kopa d. d. je postalo pooblaščeni partner podjetja Dbvisit, ki razvija vodilne rešitve za varovanje podatkovnih zbirk Oracle.

petek, 14. september 2018

Podjetje LIP Bled za poslovanje uporablja večinoma aplikacije, ki delujejo na visoko zmogljivih podatkovnih tehnologijah Oracle.

nedelja, 12. avgust 2018

S pridobljenimi certifikati Veeam Pro partner in Veeam System Integrator vam KOPA d.d. zagotavlja stalno razpoložljivost IT-okolja.

ponedeljek, 30. april 2018

Analize kažejo, da se zaradi implementacija MDM porabljen čas administracije mobilnih naprav zmanjša tudi za 85 odstotkov.