SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
petek, 07. december 2018

Spremembe poslovnih modelov in hitre prilagoditve so enostavne, če je informacijski sistem dovolj prilagodljiv in povezljiv.

petek, 12. oktober 2018

Trendi kažejo, da se bomo ponudniki IT rešitev v prihodnosti še naprej intenzivno ukvarjali z izboljševanjem uporabniške izkušnje, pri čemer bodo naše rešitve morale biti tudi pametne.

sobota, 15. september 2018

V papirno vodeni proizvodnji lahko pridobivanje povratnih informacij traja tudi več dni. To je za današnjo hitrost poslovanja in intenzivnost dela s kupci nesprejemljivo.

ponedeljek, 07. maj 2018

Globalni sistemi ERP so lahko prednost za podjetja, ki iščejo standardne poslovne procese. Ta prednost pa se hitro izgubi, če želi podjetje spreminjati organizacijo, poslovni model in procese.

nedelja, 04. februar 2018

Proizvodna podjetja bodo s Kopino prihajajočo integracijsko platformo vzpostavila digitalne vodstvene vzvode za obvladovanje tehnologije, procesov in kadrov v Industriji 4.0.  

sobota, 17. junij 2017

Projekti dokazujejo, da je vsaj 10-odstotno povečanje produktivnosti doseženo že z avtomatizacijo zajema in obdelavo podatkov s strojev ter stalnim primerjanjem ali utrip proizvodnje poteka, kot je planirano.