Poslovna področja - Kopa

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
sreda, 01. april 2020

4. aprila 2020 Microsoft praznuje 45 let. Podjetje, katerega ime je danes sinonim za uporabo osebnega računalnika ostaja na vrhu priljubljenosti med uporabniki.

torek, 31. marec 2020

V času pandemije koronavirusa se Microsoft kaže za ključnega akterja pri prilagajanju poslovanja podjetij z delom preko digitalnih kanalov.

ponedeljek, 30. marec 2020

Številni za komunikacijo s sodelavci in poslovnimi partnerji uporabljamo aplikacijo Microsoft Teams - orodje za skupinsko delo znotraj oblačne platforme Microsoft Office 365. Za vas smo zbrali uporabne bližnjice za hitrejšo in boljšo uporabo aplikacije.

ponedeljek, 30. marec 2020

Microsoft Teams je aplikacija iz družine Microsoft Office 365 orodij. Je izredno uporabno orodje za komunikacijo in sodelovanje zaposlenih, ne glede na to kje se nahajate.

torek, 24. marec 2020

Izkušnje vodilnih podjetij, s katerimi Kopa sodeluje, kažejo, da se s približevanjem strankam in preseganjem njihovih pričakovanj dviguje uspešnost. Konkurenčna prednost se ustvarja s kakovostjo in ceno izdelkov, kvalitetnimi storitvami in spremljajočimi aktivnosti, ki vplivajo na zadovoljstvo kupcev in potrošnikov.

ponedeljek, 16. marec 2020

Predstavljamo pet pristopov, ki so jih podjetja uvedla s Kopinimi rešitvami z enim jasnim cilje - povečanje učinkovitosti.  

torek, 10. marec 2020

Uporaba antivirusnih programov, požarnih pregrad in drugih orodij za zaščito IT infrastrukture danes ni več dovolj. Za učinkovito zmanjšanje kibernetskih tveganj spremljajte je potrebna tudi analiza obnašanja in vedenja uporabnikov IT tehnologije.

ponedeljek, 02. marec 2020

Proizvodna podjetja ste dnevno pod vplivom sprememb. Kljub zunanjim vplivom morate svojim naročnikom omogočati enotne pogoje poslovanja ter blago dostaviti ob dogovorjenem času, količini in kakovosti.

ponedeljek, 24. februar 2020

Podjetja nimajo veliko izbire pravih kadrov, zato je edini način, da pri izbiri ne gledajo samo na trenutno stanje kompetenc kandidatov, ampak tudi na njihov potencial.

petek, 21. februar 2020

Razpis za delovno mesto prodajnega svetovalca programskih rešitev.

ponedeljek, 17. februar 2020

Dejstva, prednosti in slabosti upravljanja dokumentov v oblaku in na lokalnih strežnikih.

petek, 14. februar 2020

S 1.2.2020 je v veljavo stopil nov Klasius in sicer KLASIUS-P-16.

ponedeljek, 10. februar 2020

Nove generacije zaposlenih imajo visoka pričakovanja glede uporabe informacijskih tehnologij, kar se nanaša tako na privatno okolje kot na delovno mesto. 

ponedeljek, 03. februar 2020

Celovita prenova informacijskega sistema oziroma kako smo podjetju Mlinotest zagotovili 3-4x hitrejšo obdelava podatkov?

ponedeljek, 27. januar 2020

Večina digitalnih transformacij ne prinaša koristi, ki jih direktorji in vodje pričakujejo. Nove raziskave kažejo, da pet praks povečuje možnost izrednih rezultatov.

ponedeljek, 20. januar 2020

Pomen in vloga sodobne kadrovske službe se spreminjata. Njena vloga postaja vse pomembnejša, kompleksnejša in zahtevnejša. Sodobna kadrovska služba je danes aktivno vključena v uresničevanje strateških ciljev podjetja.