SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
torek, 12. november 2019

Kakšne koristi prinaša digitalizacija kadrovske službe v vašem podjetju?

ponedeljek, 04. november 2019

Hitrorastoča podjetja se tekom svojega razvoja na neki točki srečate z omejitvami. To niso tržišče, oprema ali ljudje, temveč so te omejitve večkrat organizacijske in komunikacijske narave.

petek, 25. oktober 2019

Ukrotite IT pošast s hiperkonvergenčno platformo, ki pospeši delovanje aplikacij, izboljša učinkovitost in odpornost ter v nekaj sekundah obnovi virtualne strežnike. Predstavljamo vam HPE SimpliVity, ki omogoča združevanje gradnikov podatkovnega centra v eno napravo.

ponedeljek, 21. oktober 2019

Slovenski podjetniški sklad je v Uradnem listu RS objavil razpis - Spodbude za digitalno transformacijo MSP.

ponedeljek, 21. oktober 2019

Ste že razmišljali o digitalizaciji vašega poslovanja? Danes vam poleg strokovnjakov in različnih ponudnikov digitalnih rešitev pomoč pri odločitvi nudijo tudi v Nacionalni enotni točki za digitalno transformacijo Slovenije.

ponedeljek, 14. oktober 2019

Varno poslovanje tudi v primeru katastrofe (poplave, požara …)

ponedeljek, 07. oktober 2019

Obveščanje o zastojih in potrebnih aktivnostih podpornih služb je ključna za učinkovito odpravljanje zastojev in zagotavljanje visoke razpoložljivosti proizvodne opreme. 

ponedeljek, 30. september 2019

Digitalne tehnologije spreminjajo naravo poslovanja. Prav te spremembe v zadnjih letih naraščajo z eksponentno hitrostjo, ki je hitrejša od digitalnih transformacij podjetij in njihove prilagoditve na spremembe. Kako se s spremembami spopadate v vašem podjetju?

sreda, 21. avgust 2019

Bliža se čas našega tradicionalnega dogodka Srečanja uporabnikov Kopa.

sreda, 31. julij 2019

Zaradi pomladitve ekipe za prodajo Kopinih rešitev, iščemo visoko motiviranega sodelavca za delovno mesto Prodajni svetovalec (m/ž)

sreda, 31. julij 2019

Za okrepitev naše ekipe iščemo sodelavca/ko na delovnem mestu Aplikativni inženir - uvajalec (m/ž).

petek, 24. maj 2019

V sodelovanju z občino Ravne na Koroškem smo v KOPA d.d. razvili slovenski mestni e-vodnik KOPA Maps, ki je namenjen gibalno oviranim osebam. V njem smo zajeli informacije o institucijah in jih opremili z mednarodno prepoznavnimi simboli o dostopnosti.

torek, 19. marec 2019

Slaba in nejasna komunikacija je poleg neustreznega planiranja virov, drugi najpomembnejši razlog za neuspeh projektov,1 digitalne kompetence pa ene izmed ključnih za uspešno izvedbo le teh.

sreda, 13. februar 2019

Zagotavljanje neprekinjenega poslovanja ne pomeni samo vzpostavitve rešitve za okrevanje sistemov v primeru katastrofe, ampak tudi zagotavljanje visoke razpoložljivosti sistemov, nujnih za tekoče vsakodnevno poslovanje.

ponedeljek, 11. februar 2019

Deming bi bil danes navdušen nad potencialom digitalizacije, a razočaran nad uporabo. Demingov krog za nenehno izboljševanje bi moral biti temelj vsakega sodobnega, digitaliziranega podjetja.

ponedeljek, 04. februar 2019

Zahteve kupcev se nenehno spreminjajo. Optimizacija nabavnih verig in vitko poslovanje zmanjšujeta velikost lastnih zalog, hkrati pa ne pristajata na kompromise pri dobavi. Blago mora biti dostavljeno v dogovorjenem času, količini in kakovosti.