HRM-Place - Kopa

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
sreda, 20. maj 2020

Največji kapital podjetja so zaposleni in strokovna usposobljenost zaposlenih predstavlja konkurenčno prednost podjetja.

ponedeljek, 06. april 2020

Modul e-Kuverte omogoča kadrovski službi, da na varen in enostaven način zaposlenemu pošlje kadrovske dokumente.

ponedeljek, 24. februar 2020

Podjetja nimajo veliko izbire pravih kadrov, zato je edini način, da pri izbiri ne gledajo samo na trenutno stanje kompetenc kandidatov, ampak tudi na njihov potencial.

petek, 14. februar 2020

S 1.2.2020 je v veljavo stopil nov Klasius in sicer KLASIUS-P-16.

ponedeljek, 10. februar 2020

Nove generacije zaposlenih imajo visoka pričakovanja glede uporabe informacijskih tehnologij, kar se nanaša tako na privatno okolje kot na delovno mesto. 

ponedeljek, 20. januar 2020

Pomen in vloga sodobne kadrovske službe se spreminjata. Njena vloga postaja vse pomembnejša, kompleksnejša in zahtevnejša. Sodobna kadrovska služba je danes aktivno vključena v uresničevanje strateških ciljev podjetja.

četrtek, 21. november 2019

S 1. 2. 2020 stopi v veljavo nova zakonodaja - delodajalci boste do bolniških listov dostopali le še elektronsko. 

torek, 12. november 2019

Kakšne koristi prinaša digitalizacija kadrovske službe v vašem podjetju?

torek, 18. september 2018

Pomemben vpliv na zadovoljstvo zaposlenih ima še vedno plačilo za delo. Zaradi tega vodstva prilagajajo oblike in načine nagrajevanja, to pa pomeni neprestano spreminjanje postopka izračuna plač in drugih izplačil.

četrtek, 16. avgust 2018

V mnogih podjetjih je obračun plač še vedno ena najbolj stresnih nalog. Ne samo, da je povezan z zbiranjem in obračunom velikih količin podatkov, podvržen je tudi številnim spremembam v zakonodaji ter zaostrenim razmeram v poslovnem okolju

ponedeljek, 04. september 2017

Informacijski sistem za obračun plač in drugih dohodkov je del celovitega sistema KOPA HRM+. Prilagojen je visokim zahtevam v poslovnih skupinah in podjetjih, kjer izvajajo različne dejavnosti ter uporabljajo različne pravilnike oziroma sisteme nagrajevanja.

torek, 30. avgust 2016

Ročno vodenje odtegljajev od plač zaradi naraščajočega števila upravnih izplačilnih prepovedi že vpliva na povečanje dela v finančno-računovodskih oddelkih.