HRM-Kadri - Kopa

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
ponedeljek, 22. junij 2020

Vabilo na brezplačen webinar How_to@kopa.si.

sreda, 20. maj 2020

Največji kapital podjetja so zaposleni in strokovna usposobljenost zaposlenih predstavlja konkurenčno prednost podjetja.

ponedeljek, 06. april 2020

Modul e-Kuverte omogoča kadrovski službi, da na varen in enostaven način zaposlenemu pošlje kadrovske dokumente.

ponedeljek, 24. februar 2020

Podjetja nimajo veliko izbire pravih kadrov, zato je edini način, da pri izbiri ne gledajo samo na trenutno stanje kompetenc kandidatov, ampak tudi na njihov potencial.

petek, 14. februar 2020

S 1.2.2020 je v veljavo stopil nov Klasius in sicer KLASIUS-P-16.

ponedeljek, 10. februar 2020

Nove generacije zaposlenih imajo visoka pričakovanja glede uporabe informacijskih tehnologij, kar se nanaša tako na privatno okolje kot na delovno mesto. 

ponedeljek, 20. januar 2020

Pomen in vloga sodobne kadrovske službe se spreminjata. Njena vloga postaja vse pomembnejša, kompleksnejša in zahtevnejša. Sodobna kadrovska služba je danes aktivno vključena v uresničevanje strateških ciljev podjetja.

torek, 12. november 2019

Kakšne koristi prinaša digitalizacija kadrovske službe v vašem podjetju?

torek, 19. marec 2019

Slaba in nejasna komunikacija je poleg neustreznega planiranja virov, drugi najpomembnejši razlog za neuspeh projektov,1 digitalne kompetence pa ene izmed ključnih za uspešno izvedbo le teh.

ponedeljek, 14. januar 2019

Nedopustno je, da že majhni oddelki  kadrovske službe več kot polovico časa porabijo za rutinska opravila, ki nimajo nobene zveze z razvojem zaposlenih ter pridobivanjem in  ohranjanjem kakovostnih kadrov.

četrtek, 29. november 2018

Inovativna uporaba informacij o kompetencah podjetjem poveča možnosti za prodajo in pridobivanje donosnejših poslov.

četrtek, 27. september 2018

Napredna podjetja se zavedajo, da lahko z uporabo inovativnih kadrovskih informacijskih rešitev povečajo konkurenčnost.

sobota, 25. avgust 2018

Zlata nagrada za inovativnost Intuitivnega osebnega portala zaposlenih HR-BOT 24/7 potrjuje pomembnost digitalizacije pri ustvarjanju pogojev za dolgoročno konkurenčnost in dobičkonosnost.

sobota, 18. avgust 2018

S samopostrežnimi informacijami za zaposlene izboljšujejo dostopnost informacij in avtomatizirajo operativne naloge kadrovske službe.

sreda, 04. julij 2018

Vodenje, ki je usklajeno s potencialom posameznikov, organizacije in temelji na jasni viziji in strategiji, omogoča podjetju trajnostni razvoj in participacijo zaposlenih v organizaciji.  

četrtek, 03. maj 2018

Kadrovska služba, ki ne koristi priložnosti digitalizacije, porablja čas za neproduktivno delo in ne za organizacijsko učenje in razvoj.