Upravljanje sredstev - Kopa

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
ponedeljek, 15. junij 2020

Z implementacijo rešitve Kopa EAM – Customet Connect so v podjetju Robeta d.o.o. naredili pomemben korak v smeri uporabniške izkušnje svojih kupcev.

ponedeljek, 16. marec 2020

Predstavljamo pet pristopov, ki so jih podjetja uvedla s Kopinimi rešitvami z enim jasnim cilje - povečanje učinkovitosti.  

ponedeljek, 07. oktober 2019

Obveščanje o zastojih in potrebnih aktivnostih podpornih služb je ključna za učinkovito odpravljanje zastojev in zagotavljanje visoke razpoložljivosti proizvodne opreme. 

petek, 21. september 2018

Uvedba sistema IBM Maximo predstavlja velik korak naprej pri kakovosti vzdrževanja, s katero želi Steklarna Hrastnik prispevati k večji produktivnosti in zanesljivosti proizvodnih virov.

ponedeljek, 11. junij 2018

Nova IBM-ova zbirka orodij Cognos Business Intelligence packs for Maximo uporabnikom vodilnega informacijskega sistema za vzdrževanje omogoča vizualizacijo in vpogled v ključna funkcionalna področja vzdrževanja, kot so delovni nalogi (Work Order), sredstva (Asset), okvare sredstev (Asset Failure) ter nabava rezervnih delov (Supply Chain Management). 

sobota, 02. december 2017

Uporaba kazalnikov učinkovitosti in informacijskega sistema razbremeni vzdrževalce in druge uporabnike v vzdrževanju. 

četrtek, 19. oktober 2017

Neizpodbitno dejstvo je, da je vlaganje v vzdrževanje dobičkonosno. »Vzdrževanje je investicija« je bila tako vodilna tema letošnjega tradicionalnega 24. Tehniškega posvetovanja in sejma vzdrževalcev Slovenije, ki je potekalo od 16. in 17. oktobra na Otočcu.