Kopa z Dbvisit poenostavlja visoko razpoložljivost podatkov v podatkovnih zbirkah Oracle

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
Kopa z Dbvisit poenostavlja visoko razpoložljivost podatkov v podatkovnih zbirkah Oracle

petek, 28. september 2018    |    Poslovna področja, Informatika

 

Podjetje Kopa d. d. je postalo pooblaščeni partner podjetja Dbvisit, ki razvija vodilne rešitve za varovanje podatkovnih zbirk Oracle.

Z novim partnerstvom bo Kopa, ki je med najbolje usposobljenimi ponudniki rešitev in storitev za poslovna okolja Oracle, svojim naročnikom lahko zagotovila varnostno podvajanje podatkov v realnem času.
Podvajanje podatkov lahko poteka med različnimi verzijami Oracle podatkovne baze ali celo v druge podatkovne baze kot so npr. Microsoft SQL Server, MySql in druge. S tem bodo uporabniki poslovnih aplikacij podatkovne zbirke Oracle pridobili fleksibilen in cenovno ugoden sistem neprekinjenega poslovanja, s katerim se poveča produktivnost in znižajo stroški, ki jih ustvarjajo prekinitve delovanja kritičnih poslovnih aplikacij.

"Partnerstvo z Dbvisit je del Kopinih strateških usmeritev pri ponudbi kakovostnih in cenovno ugodnih rešitev za digitalno poslovanje v proizvodnih podjetjih," je povedal Dušan Rus, direktor v podjetju Kopa d. d. "To partnerstvo našim naročnikom omogoča dvig zanesljivosti, razpoložljivosti in varnosti podatkov, aplikacij in poslovnih procesov, kar je eden temeljev digitalnega poslovanja."

Kopino partnerstvo vključuje prodajo, implementacijo in vzdrževanje celotnega nabora rešitev Dbvisit. Uporabniki tehnologij Oracle tako na enem mestu pridobijo celovit nabor poslovnih aplikacij in storitve razvoja kakor tudi zaokrožen nabor storitev sistemske integracije, ki sega od upravljanja in optimizacije podatkovnih zbirk Oracle do njihovega varovanja in zagotavljanja stalne razpoložljivosti.

Kopa z Dbvisit poenostavlja visoko razpoložljivost podatkov v podatkovnih zbirkah Oracle