KOPA CC kot platforma za pospeševanje prodaje

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
KOPA CC kot platforma za pospeševanje prodaje

torek, 13. november 2018    |    Rešitve, Kopa CC

 

Metrel d. d. je eden vodilnih proizvajalcev inštrumentov in komponent za merjenje in testiranje električne varnosti. Prek distributerskih podjetij delujejo na 6 kontinentih in v več kot 80 državah.

Informacijsko rešitev KOPA Customer Connect so uvedli z namenom vzpostavitve neposrednega stika z uporabniki njihovih inštrumentov. Prek tega sistema so vzpostavili celovito digitalno obravnavo uporabnika, od registracije izdelka, do posredovanja posodobitev strojne programske opreme (firmware), navodil za uporabo ter različnih obogatenih vsebin.

Prek tega sistema načrtujejo tudi pridobivanje informacij o uporabi njihovih izdelkov, kar jim bo pomagalo pri nadaljnjem razvoju inovativnih, k uporabnikom usmerjenih rešitev. Hkrati želijo uporabnikom ponuditi nove digitalne storitve z dodano vrednostjo, na primer shranjevanje in deljenje meritev v oblaku ter samodejno izdelavo različnih dokumentov, ki nastajajo na osnovi meritev. Customer ConnectTM jim bo služil tudi kot platforma za pospeševanje prodaje, bodisi dodatnih programskih rešitev bodisi dodatne opreme ter novih izdelkov, tako da ga vidijo kot enega strateških sistemov za nadaljnjo rast in ohranjanje konkurenčnost.

KOPA CC kot platforma za pospeševanje prodaje