Dokumentni sistem v oblaku za izboljšanje sodelovanja s kupci

SLO ENG 

X

AKTUALNO

KOPA novice

 
Dokumentni sistem v oblaku za izboljšanje sodelovanja s kupci

torek, 16. januar 2018    |    Rešitve, Kopa CC


Poenostavitev distribucije dokumentacije in programov ter vseh sprememb, ki se v življenskem ciklu merilnega instrumenta dogajajo.

Oblačna rešitev je edina smiselna možnost, kjer klasične lokalne namestitve ne dopuščajo globalne distribucije, dostopnosti, razpoložljivosti, obvladljive administracije ter kakovostne uporabniške izkušnje. Kopa je skupaj z Metrelom pričela razvoj globalnega dokumentnega sistema v oblaku. Za hrambo dokumentov in manipulacijo vsebin se uporablja Azure ali drugi oblak, ki skrbi za ustrezno dostopnost, administracijo in deljenje vsebin, aplikativni del pa omogoča uporabo neodvisno od naprave.


Namen rešitve je poenostavitev distribucije dokumentacije in programov ter vseh sprememb, ki se v življenjskem ciklu merilnega instrumenta dogajajo. Celoten tim ima izkušnje, znanje in velik izziv, kako izdelati globalno rešitev, ki bo intuitivna, prijazna in koristna uporabnikom Metrelovih merilnih instrumentov po celem svetu.


Uporabnik bo z registracijo instrumenta enostavno dostopal do vseh potrebnih vsebin in programov, poleg tega pa bo lahko meritve varno shranjeval v oblak ter delil svoje izkušnje z ostalimi uporabniki. Prek sistema za obvladovanje pravic bo zagotovljeno, da bodo te meritve varno dostopne od kjerkoli in kadarkoli. Če bo recimo inšpektor želel pregledati meritev za določeno stavbo, jo bo pridobil z enim klikom.

Prednosti rešitve so, da ne zahtevajo velikih vlaganj v razvojno infrastrukturo, se lahko enostavno širijo in so dostopne od kjerkoli, plačuje pa se jih glede na uporabo. Kopa bo s to rešitvijo nastopala na globalnem trgu, saj je primerna za vsa podjetja, katerih izdelki ali storitve v življenjskem ciklu zahtevajo sodelovanje z uporabnikom.

 

“Razvoj te oblačne rešitve je velik izziv in priložnost. Metrel zaupa razvojni ekipi Kope in aktivno sodeluje pri definiranju ciljev in usmeritvah.”

dr. Karl Benkič
vodja razvoja, Metrel d. d.

Dokumentni sistem v oblaku za izboljšanje sodelovanja s kupci