SLO ENG 

X

MANAGEMENT

Rešitve in kakovostne informacije za natančno obvladovanje ključnih poslovnih procesov

Domov > Poslovna področja > MANAGEMENT
 

Učinkovitejši poslovni procesi in pametnejše odločanje

 

Največkrat je problem določiti, kaj so tisti maloštevilni, enostavni, vendar najpomembnejši podatki, ki vplivajo na odločitve in poslovne procese. Menedžerji imajo v informacijskih sistemih največkrat na voljo preveliko količino podatkov, zato večine sploh ne uporabljajo. Kako na enostaven in učinkovit način vzpostaviti sistem obveščanja na različnih nivojih vodenja, da postane podjetje bolj učinkovito?

Kopa zagotavlja potrebne celostne informacijske rešitve za digitalizacijo poslovnih procesov, temelječe na bogatih praktičnih managerskih izkušnjah in znanju pri implementacijah v znanih slovenskih podjetjih.

Rešitve in storitve

Analitika za poslovno obveščanje 

Za učinkovito odločanje potrebujete analitično orodje KOPA BI , ki vam pomaga ustvariti popoln nadzor nad poslovanjem v vašem podjetju.

Proizvodni kontroling

Proizvodni kontroling je eno izmed zahtevnejših orodij v celoviti rešitvi KOPA ERP in je gonilna sila sprememb in izboljšav v podjetju, saj lahko v sodelovanju z drugimi deli podjetja pripomore k uspešnemu napredku.

Profitabilnost - dobičkonosnost

Brez dobička podjetje ne preživi. Z uporabo pravilnih metod obravnavanja poslovnih dogodkov zagotovimo natančnejšo sliko  finančnega stanja podjetja. 

Skupna učinkovitost naprav - OEE

Zagotavljanje kakovostnih informacij za vodenje in izboljševanje proizvodnih procesov ter obvladovanja izkoristka virov - KOPA UTRIP.Pro.

Mobilni kontroling

Dovršena rešitev, ki zagotavlja dostopnost interaktivnih informacij o ključnih poslovnih kazalnikih, prilagojena vaši priljubljeni mobilni napravi. 

Kompetence zaposlenih

Spremljanje in analiza vseh ali izbranih kompetenc za enega ali več posameznikov za določeno delovno mesto ali organizacijsko enoto - KOPA HRM.

IZPOSTAVLJENE POSLOVNE KORISTI IN PRILOŽNOSTI

Pohitritev poročanja in avtomatiziran zajem podatkov za ključne poslovodske analize in poslovne odločitve

 

 

Preprečevanje kritičnih tveganj in pravočasno odzivanje na anomalije pri poslovanju

Interaktivne informacije o tem kaj se splača delat

Neposreden vpliv na izboljšanje poslovanja in pri ustvarjanju visoke dodane vrednosti

 

Natančno ugotavljanje dobičkonosnosti po delovnih nalogih

 

Doseganje želenih optimizacijskih učinkov

 

Primeri dobrih praks
Dobre prakse nastajajo skupaj z našimi zadovoljnimi uporabniki
Novice in dogodki iz področja

 

ponedeljek, 11. februar 2019

Deming bi bil danes navdušen nad potencialom digitalizacije, a razočaran nad uporabo. Demingov krog za nenehno izboljševanje bi moral biti temelj vsakega sodobnega, digitaliziranega podjetja.

ponedeljek, 04. februar 2019

Zahteve kupcev se nenehno spreminjajo. Optimizacija nabavnih verig in vitko poslovanje zmanjšujeta velikost lastnih zalog, hkrati pa ne pristajata na kompromise pri dobavi. Blago mora biti dostavljeno v dogovorjenem času, količini in kakovosti.

četrtek, 06. december 2018

V okviru javnega razpisa »Spodbude za raziskovalno razvojne PROJEKTE 2« smo prejeli sklep o odobritvi sofinanciranja za izvedbo projekta z nazivom  »Komunikacijska platforma nove generacije – Loop:  The Email Messenger«.

sreda, 05. december 2018

Vodstvo pričakuje podatke, ki imajo vrednost in so koristni za posel.

Imate vprašanje ali potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas.

PRODUKTNI VODJA SW
g. Domen OCEPEK

+386 (0)31 680 576
+386 (0)2 88 39 766

domen.ocepek@kopa.si

  • *