Kopa i-nadzor

SLO ENG 

X

KOPA I-Nadzor

Nadzor Informacijske tehnologije

Domov > Rešitve > Kopa i-nadzor
 

Z učinkovitim nadzornim sistemom do učinkovitega poslovanja

 

Kljub odličnim poslovnim aplikacijam, brezpapirnemu poslovanju, rešitvam za podporo pri odločanju in učinkovitejši komunikaciji se produktivnost ne poveča. Namesto, da bi v podjetjih s sodobnimi tehnologijami zagotovili udobnejše, učinkovitejše in varnejše poslovanje, povečevali dodano vrednost ter pridobili na konkurenčnosti, se dogaja, da zaradi vpliva različnih dejavnikov le-te povzročajo dodatne motnje/prekinitve poslovnih in proizvodnih procesov, ki lahko imajo katastrofalne posledice na celotno poslovanje.

Sistem Kopa I-Nadzor z naprednimi rešitvami vzpostavlja neprekinjen in enoten pogled na delovanje velikega števila različno internetno povezanih naprav in funkcij ter zagotavlja hitro ukrepanje in odpravljanje izpadov v delovanju IKT-sistema.

Rešitve in storitve
 

Spremljanje in nadzor strežnikov in diskovnih polj

Nadzor nad vsemi potrebnimi komponentami, ki zagotavlja uporabnikom, da lahko na enostaven način ugotavlja trenutne težave na sistemih, kontrolira delovanje aplikacijskih strežnikov, primerno ukrepa in s tem optimizira odzivne čase ter prepreči delni ali  popolni  izpad  delovanja  aplikacij.

Izvedba sistemov za neprekinjeno napajanje IKT naprav

Skrbno načrtovani sistemi za neprekinjeno napajanje zagotovijo zanesljivo in kvalitetno oskrbo porabnikov z električno energijo. Z njimi se izognemo nevarnostim izgube dragocenih podatkov in dokumentov.

Rešitve nadzornega sistema računalniške in mrežne infrastrukture

Različne rešitve, ki se uporabljajo za varen dostop do poslovnega omrežja in zagotavljajo usklajenost podpore in izrabe opreme IT skladno s poslovnimi zahtevami in potrebami.

Rešitev obvladovanja ukrepov ob motnjah

S celovitim pristopom obvladovanja ukrepov ob nepredvidenih motnjah, si podjetje zmanjšuje tveganja povezana z neprekinjenostjo vseh procesov poslovanja.

Izvedba sistemov mobilnega obveščanja

Z skrbno načrtovano in pametno uporabo oz. izvedbo mobilnega sistema za poslovno obveščanje, približamo potrebne informacije poslovnim uporabnikom v procesih odločanja.

Varnostne rešitve

Omogočajo popolno zaščito, ponujajo zanesljive, centralizirane rešitve, ki odpravljajo skrbi povezane z zaščito poslovnih podatkov, omogočajo tudi  prenos podatkov na zunanjo lokacijo in hitro obnovitev.

Sistemi za spremljanje temperature v delovnih prostorih

Učinkovitiost takšnih sistemov se kaže predvsem pri spremljanju poteka proizvodnih procesov - v okoljih, kjer delovna temperatura okolja dosega tudi nad 1000 stopinj celzija.

IZPOSTAVLJENE POSLOVNE KORISTI in PRILOŽNOSTI

Zagotavljanje neprekinjenega poslovanja vseh poslovnih funkcij

 

Samodejno pridobivanje podatkov za kakovostno ukrepanje

 

Pohitritev odpravljanja problemov

 

Povečanje produktivnosti poslovanja

 

Povečanje zaščite IKT opreme pred zlonamernimi napadi

 

Odlično svetovanje in uvajanje

 

Zmanjšanje stroškov vzdrževanja IKT-naprav

 

Prijazna uporabniška izkušnja

 

Kakovostne storitve in zadovoljstvo strank

 

" Potrebovali smo nadzor nad brezžičnimi terminali, da bi lahko takoj odkrili, zakaj niso na razpolago. Hkrati smo želeli ugotoviti, koliko se ta oprema res uporablja. Sedaj z boljšim nadzorom nad delovanjem komunikacijskega sistema doprinesemo k višji razpoložljivosti proizvodnje in logističnega sistema. "

Janko Kogelnik, vodja IT, Grammer Automotive Slovenija d.o.o.

Novice in dogodki s področja
ponedeljek, 27. julij 2020

Brezplačna uporaba HPE iLO Advanced licence v času povečanega dela od doma.

ponedeljek, 01. junij 2020

Na žalost je zmotno prepričanje, da Microsoft v celoti varnostno kopira vaše podatke. Kako zavarovati vaše podatke in informacije?

ponedeljek, 25. maj 2020

Microsoft ponuja raznovrstne in zmogljive storitve v okviru Office 365 sistema, vendar celovito varnostno kopiranje Office 365 podatkov ni med njimi.

ponedeljek, 20. april 2020

Priznana hiperkonvergenčna rešitev HPE SimpliVity je bogatejša za orodje HPE InfoSight.

Imate vprašanje ali potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas.

VODJA PROGRAMA
g. Lovro VREŠ

+386 (0)41 635 874
+386 (0)2 88 39 752

lovro.vres@kopa.si

  • *