SLO ENG 

X

KOPA ERP

Informacijska podpora poslovnih procesov in sprememb

Domov > Rešitve > KOPA ERP
 

Obvladovanje poslovnih tveganj

 

Nove zahteve na področju poslovne programske opreme narekujejo oblikovanje prilagodljivih informacijskih rešitev, ki preko sodobnih tehnologij podpirajo tesno integracijo poslovnih procesov ter njihovo stalno izboljševanje. Preizkušeni sistemi in dobre prakse implemetacije, zmanjšajo tveganje in podjetjem pomagajo, da lahko izkoristijo nove tehnologije in s tem tudi nove poslovne priložnosti. 

Programski paket KOPA ERP predstavlja skupek sodobnih rešitev s področja proizvodnje, komerciale, računovodsko finančnega poslovanja in vodenja poslovnih procesov. Z izbiro najboljših praks/preizkušenih procesnih rešitev, ki najbolj ustrezajo vašemu poslovanju, pa lahko pridete do novega ERP sistema hitro in cenovno sprejemljivo tudi samo v 2-3 mesecih. Pri tem vam pomagajo izkušeni uvajalci in svetovalci, ki razumejo poslovne procese in znajo vašo problematiko umestiti v rešitev ter projekt uspešno zaključiti.

Rešitve in storitve

Proizvodnja

Od temeljev, ki jih predstavljajo dobro postavljeni normativi in matični podatki, planiranja z izračunom materialnih potreb (MRP), spremljanja in kalkulacij na začetku, da lahko izračunamo-ocenimo, koliko nas bo izdelek stal, pokalkulacije, da vidimo, kako smo bili dejansko uspešni in na koncu obračun proizvodnje oz. dobičkonosnost, kjer razdelimo vse stroške na izdelke in ugotovimo, kaj se nam splača delati.    

Računovodstvo in finance

V celoti zajame pretok kakovostnih in ažurnih informacij, tako da zagotovi podporo vsem računovodskim funkcijam: knjigovodstvu, računovodskemu načrtovanju, nadziranju in računovodskemu analiziranju.

Komerciala

Učinkovita podpora nabavno prodajnim procesom in skladišču. Vse funkcije za zagotavljanje zakonskih obveznosti, elektronskih izmenjav in točnega stanja sistema (zaloge, odprta naročila, dobavni roki, sledljivost materiala, polizdelkov. izdelkov ter vgradnje in pripadnosti...) v vsakem trenutku.

Stroški dela in kadrovski viri

Modula "stroški dela" in "kadrovski viri" zagotavljata, da ima podjetje prave ljudi na pravem mestu in da so za svoje delo pravilno in pošteno nagrajeni. Preko sistematičnega dela s kadri, planiranjem izobraževanj, periodičnih razgovorov in merjenja kompetenc ter objektivnega ocenjevanja po metodi 360, lahko kadrovska služba opravlja strateško funkcijo. Z uporabo sodobnih tehnologij, digitalizacija kadrovske službe podpira nove priložnosti in izzive generacij, ki prihajajo.       

IZPOSTAVLJENE POSLOVNE KORISTI in PRILOŽNOSTI

Zagotavljanje prilagodljivosti na tržne spremembe

 

Hiter začetek izkoriščanja naložb in takojšnji vpliv na poslovanje

 

Minimalne obremenitve ključnih kadrov

 

Nižji stroški uvedbe sistema

 

Celovitost in povezanost rešitve

 

Ustvarjanje visoke dodane vrednosti

 

" Za obvladovanje poslovanja uporabljamo celovit nabor rešitev KOPA ERP, pri čemer zadnja leta pospešeno vlagamo v rešitve za brezpapirno proizvodnjo, fino načrtovanje in spremljanje proizvodnje. Največja dodana vrednost uvedbe nove rešitve Utrip.PRO pa je v obvladovanju obsežnih načrtov, hitrem reševanju zastojev in zmanjšanju obsega papirnih dokumentov. "

Edvard Reven, direktor Metrel d.d.

Novice in dogodki s področja
petek, 10. maj 2019

V KOPA d.d. nadaljujemo z razvojem in investicijami za zagotavljanje vrhunske uporabniške izkušnje naših strank, dvigujemo kvaliteto našega dela in izboljšujemo odzivnost na potrebe trga. Eden od ukrepov je bila nadgradnja strateškega sodelovanja s podjetjem HPE (Hewlett Packard Enterprise), ki se nam je obrestovala z nazivom zlatega partnerja.

sreda, 13. marec 2019

V papirno vodeni proizvodnji lahko pridobivanje povratnih informacij traja tudi več dni. To je za današnjo hitrost poslovanja in intenzivnost dela s kupci nesprejemljivo.

ponedeljek, 04. februar 2019

Zahteve kupcev se nenehno spreminjajo. Optimizacija nabavnih verig in vitko poslovanje zmanjšujeta velikost lastnih zalog, hkrati pa ne pristajata na kompromise pri dobavi. Blago mora biti dostavljeno v dogovorjenem času, količini in kakovosti.

petek, 07. december 2018

Spremembe poslovnih modelov in hitre prilagoditve so enostavne, če je informacijski sistem dovolj prilagodljiv in povezljiv.

Imate vprašanje ali potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas.

PRODUKTNI VODJA SW
g. Domen OCEPEK

+386 (0)31 680 576
+386 (0)2 88 39 766

domen.ocepek@kopa.si

  • *