Meni

Kopa I-Nadzor

Nadzor Informacijske tehnologije

Z učinkovitim nadzornim sistemom do učinkovitega poslovanja

Kljub odličnim poslovnim aplikacijam, brezpapirnemu poslovanju, rešitvam za podporo pri odločanju in učinkovitejši komunikaciji se produktivnost ne poveča. Namesto, da bi v podjetjih s sodobnimi tehnologijami zagotovili udobnejše, učinkovitejše in varnejše poslovanje, povečevali dodano vrednost ter pridobili na konkurenčnosti, se dogaja, da zaradi vpliva različnih dejavnikov le-te povzročajo dodatne motnje/prekinitve poslovnih in proizvodnih procesov, ki lahko imajo katastrofalne posledice na celotno poslovanje.

Sistem Kopa I-Nadzor z naprednimi rešitvami vzpostavlja neprekinjen in enoten pogled na delovanje velikega števila različno internetno povezanih naprav in funkcij ter zagotavlja hitro ukrepanje in odpravljanje izpadov v delovanju IKT-sistema. 

Rešitve in storitve

Spremljanje in nadzor strežnikov in diskovnih polj

SPREMLJANJE IN NADZOR STREŽNIKOV

Nadzor nad vsemi potrebnimi komponentami, ki zagotavlja uporabnikom, da lahko na enostaven način ugotavlja trenutne težave na sistemih, kontrolira delovanje aplikacijskih strežnikov, primerno ukrepa in s tem optimizira odzivne čase ter prepreči delni ali popolni izpad delovanja aplikacij.
Izvedba sistemov za neprekinjeno napajanje IKT naprav

SISTEMI ZA NEPREKINJENO NAPAJANJE IKT NAPRAV

Skrbno načrtovani sistemi za neprekinjeno napajanje zagotovijo zanesljivo in kvalitetno oskrbo porabnikov z električno energijo. Z njimi se izognemo nevarnostim izgube dragocenih podatkov in dokumentov.
Rešitve nadzornega sistema računalniške in mrežne infrastrukture

REŠITVE NADZORNEGA SISTEMA

Različne rešitve, ki se uporabljajo za varen dostop do poslovnega omrežja in zagotavljajo usklajenost podpore in izrabe opreme IT skladno s poslovnimi zahtevami in potrebami.
Rešitev obvladovanja ukrepov ob motnjah

OBVLADOVANJE UKREPOV

S celovitim pristopom obvladovanja ukrepov ob nepredvidenih motnjah, si podjetje zmanjšuje tveganja povezana z neprekinjenostjo vseh procesov poslovanja.
Izvedba sistemov mobilnega obveščanja

MOBILNO OBVEŠČANJE

S skrbno načrtovano in pametno uporabo oz. izvedbo mobilnega sistema za poslovno obveščanje, približamo potrebne informacije poslovnim uporabnikom v procesih odločanja.
Varnostne rešitve

VARNOSTNE REŠITVE

Omogočajo popolno zaščito, ponujajo zanesljive, centralizirane rešitve, ki odpravljajo skrbi povezane z zaščito poslovnih podatkov, omogočajo tudi prenos podatkov na zunanjo lokacijo in hitro obnovitev.
Sistemi za spremljanje temperature v delovnih prostorih

TEMPERATURA V DELOVNIH PROSTORIH

Učinkovitiost takšnih sistemov se kaže predvsem pri spremljanju poteka proizvodnih procesov - v okoljih, kjer delovna temperatura okolja dosega tudi nad 1000 stopinj celzija.

Izpostavljene poslovne koristi in priložnosti

Zagotavljanje neprekinjenega poslovanja vseh poslovnih funkcij

Samodejno pridobivanje podatkov za kakovostno ukrepanje

Pohitritev odpravljanja problemov

Povečanje produktivnosti poslovanja

Povečanje zaščite IKT opreme pred zlonamernimi napadi

Odlično svetovanje in uvajanje

Zmanjšanje stroškov vzdrževanja IKT-naprav

Prijazna uporabniška izkušnja

Kakovostne storitve in zadovoljstvo strank

Izjava naročnika

Potrebovali smo nadzor nad brezžičnimi terminali, da bi lahko takoj odkriili, zakaj niso za razpolago. Hkrati smo želeli ugotovili, koliko se ta oprema res uporablja. Sedaj z boljšim nadzorom nad delovanjem komunikacijskega sistema doprinesemo k višji razpoložljivosti proizvodnje in logističnega sistema.

Janko Kogelnik, vodja IT, Grammer Automotive Slovenija d.o.o.
Imate vprašanje ali potrebujete pomoč?

Kontaktirajte nas

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.