Meni

Kopa ERP

Informacijska podpora poslovnih procesov in sprememb.

Obvladovanje poslovnih tveganj

Nove zahteve na področju poslovne programske opreme narekujejo oblikovanje prilagodljivih informacijskih rešitev, ki preko sodobnih tehnologij podpirajo tesno integracijo poslovnih procesov ter njihovo stalno izboljševanje. Preizkušeni sistemi in dobre prakse implemetacije, zmanjšajo tveganje in podjetjem pomagajo, da lahko izkoristijo nove tehnologije in s tem tudi nove poslovne priložnosti. 

Programski paket KOPA ERP predstavlja skupek sodobnih rešitev s področja proizvodnje, komerciale, računovodsko finančnega poslovanja in vodenja poslovnih procesov. Z izbiro najboljših praks/preizkušenih procesnih rešitev, ki najbolj ustrezajo vašemu poslovanju, pa lahko pridete do novega ERP sistema hitro in cenovno sprejemljivo tudi samo v 2-3 mesecih. Pri tem vam pomagajo izkušeni uvajalci in svetovalci, ki razumejo poslovne procese in znajo vašo problematiko umestiti v rešitev ter projekt uspešno zaključiti.

Funkcionalnosti

Proizvodnja

PROIZVODNJA

Od temeljev, ki jih predstavljajo dobro postavljeni normativi in matični podatki, planiranja z izračunom materialnih potreb (MRP), spremljanja in kalkulacij na začetku, da lahko izračunamo-ocenimo, koliko nas bo izdelek stal, pokalkulacije, da vidimo, kako smo bili dejansko uspešni in na koncu obračun proizvodnje oz. dobičkonosnost, kjer razdelimo vse stroške na izdelke in ugotovimo, kaj se nam splača delati.
Click Here

Računovodstvo in finance

RAČUNOVODSTVO IN FINANCE

V celoti zajame pretok kakovostnih in ažurnih informacij, tako da zagotovi podporo vsem računovodskim funkcijam: knjigovodstvu, računovodskemu načrtovanju, nadziranju in računovodskemu analiziranju.
Click Here

Komerciala

KOMERCIALA

Učinkovita podpora nabavno prodajnim procesom in skladišču. Vse funkcije za zagotavljanje zakonskih obveznosti, elektronskih izmenjav in točnega stanja sistema (zaloge, odprta naročila, dobavni roki, sledljivost materiala, polizdelkov. izdelkov ter vgradnje in pripadnosti...) v vsakem trenutku.
Click Here

Stroški dela in kadrovski viri

STROŠKI DELA IN KADROVSKI VIRI

Modula zagotavljata, da ima podjetje prave ljudi na pravem mestu in da so za svoje delo pravilno in pošteno nagrajeni. Preko sistematičnega dela s kadri, planiranjem izobraževanj, periodičnih razgovorov in merjenja kompetenc lahko kadrovska služba opravlja strateško funkcijo. Z uporabo sodobnih tehnologij, digitalizacija kadrovske službe podpira nove priložnosti in izzive generacij, ki prihajajo.
Click Here

Izpostavljene poslovne koristi in priložnosti

Zagotavljanje prilagodljivosti na tržne spremembe

Hiter začetek izkoriščanja naložb in takojšnji vpliv na poslovanje

Minimalne obremenitve ključnih kadrov

Nižji stroški uvedbe sistema

Celovitost in povezanost rešitve

Ustvarjanje visoke dodane vrednosti

Izjava naročnika

Celovit nabor rešitev KOPA ERP, pri čemer zadnja leta pospešeno vlagamo v rešitve za brezpapirno proizvodnjo, fino načrtovanje in spremljanje proizvodnje. Največja dodana vrednost uvedbe nove rešitve Utrip.PRO pa je v obvladovanju obsežnih načrtov, hitrem reševanju zastojev in zmanjšanju obsega papirne dokumentacije.

Edvard Reven, direktor Metrel d.d.
Imate vprašanje ali potrebujete pomoč?

Kontaktirajte nas

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.