Brezplačna 14-dnevna uporaba Vade Secure za zaščito pred grožnjami Microsoft Office 365

Avtor: Kopa d.d.

Microsoft velja za enega najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomaga zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter pomaga pri uresničevanju njihovega potenciala. Uporabnikom ponuja zmogljive storitve v sistemu Office 365, vendar obsežna skrb za varnost podatkov sistema Office 365 ni ena izmed njih.

Na žalost je zmotno prepričanje, da Microsoft v celoti skrbi za varnost vaših podatkov in informacij. Opozarjali smo že, da v luči nemirov med Ukrajino in Rusijo vsekakor obstaja povečana verjetnost kibernetskih napadov tudi v Sloveniji. Najpogostejše tarče so tisti z ranljivimi sistemi, zato pozivamo vse, da okrepijo varnost.

Varnostne možnosti paketa Office 365 sicer pokrijejo večino neželene pošte in znanih groženj, toda organizacije in podjetja potrebujejo dodatno zaščito pred neznanimi dinamičnimi grožnjami.

Vade Secure ščiti vaše podjetje in uporabnike pred naprednim lažnim predstavljanjem, direktorskimi napadi in napadi ničtega dne z zlonamerno programsko opremo. Zaradi integracije v programski vmesnik paketa Office 365 dopolnjuje Vade Secure učinkovito zaščito paketa Office 365 z uporabo predvidevanj umetne inteligence za zaščito e-pošte.

Brezplačna 14-dnevna uporaba

Na Kopi smo se odločili, da vam ponudimo brezplačno 14 dnevno uporabo Vade Secure za zaščito pred grožnjami MS 365. Po 14 dnevni uporabi boste prejeli poročilo in prepoznali dodano vrednost produkta za vas in vaše podjetje.

Namen namestitve:

Naloge naročnika:

 • Kontaktna oseba v podjetju bo morala potrditi dve elektronski sporočili, ki jih dobi.

Kaj pridobite?

 • Poročilo po 14 dneh delovanja. Poročilo zajema podatke o tem, koliko sporočil je škodljivih, koliko je SPAM-a, koliko sporočil bi lahko direktno prestavili v podmape, da je uporabnik dejansko koncentriran na prava sporočila.

Kako si zagotovite brezplačno 14-dnevno uporabo Vade Secure?

 • Kontaktirajte našega svetovalca Alojza Lauka (lauko@kopa.si, 031 814 629), ki vam bo zagotovil vse potrebno.

Kaj je Vade Secure?

Povečajte varnost e-pošte Microsoft 365 z rešitvijo Vade  Secure za odkrivanje groženj in odzivom, ki temelji na umetni inteligenci, ki ujame tisto, kar Microsoft zamudi.

Umetna inteligenca za zaznavo neznanih in usmerjenih napadov

Vade Secure za Office 365 lahko zaradi modelov strojnega učenja, ki sproti analizirajo obnašanje celotnega e-poštnega sporočila, vključno s spletnimi naslovi in priponkami, prepreči napade že ob prvi e-pošti. Vade Secure uporablja podatke iz več kot 600 milijonov zaščitenih e-poštnih predalov po vsem svetu.”

“Time-of-Click zaščita pred lažnim predstavljanjem

Vade Secure sproti analizira spletni naslov in stran iz e-sporočila, pri čemer spremlja tudi preusmeritve, ki bi lahko kazale na prevaro. Preverjanje poteka tako ob dostavi kot ob kliku, da uporabnika zavaruje pred tempiranimi spletnimi naslovi. Poleg tega lahko administratorji prejemajo opozorila, ko uporabniki kliknejo na povezave.

Zaščita pred direktorskimi prevarami s pasicami

Vade Secure ustvari anonimni profil, ki prepozna običajne vzorce komunikacije za vsakega od zaposlenih. Če zazna odstopanja, kot so poskusi lažnega predstavljanja z uporabo domen, ki so videti podobne neškodljivim, s prilagodljivo pasico opozoril uporabnika.

Zaščita pred zlonamerno programsko opremo, ki izhaja iz obnašanja

Priložene datoteke niso samo pregledane, pač pa modeli strojnega učenja poglobljeno analizirajo izvor, vsebino in kontekst e-pošte in prilog. Tako lahko Vade Secure zazna zlonamerno kodo, še preden jo pregleda Sandbox ali druga protivirusna tehnologija, uporabniku pa ni treba čakati na analizo.

Samodejna in ročna odprava groženj

Vade Secure izboljša odkrivanje groženj z odpravljanjem groženj v že dostavljeni e-pošti. Ob pregledu nad svetovnimi grožnjami se sistem ves čas uči in samodejno odstrani vse grožnje iz uporabniških nabiralnikov. Prav tako lahko administratorji nevtralizirajo sporočila z enim samim klikom.

S programskim vmesnikom popolnoma integrirana uporabniška izkušnja za Office 365

Pri klasičnih prehodih za varno e-pošto (SEG) se zapis MX spreminja in prekinja pretok e-pošte, Vade Secure za Office 365 pa je popolnoma integriran v Microsoftov uporabniški vmesnik.

Ta arhitekturni pristop ima za skrbnike in končne uporabnike več prednosti.

 • Brez spremembe zapisa MX – Aktivirajte rešitev v samo nekaj klikih – brez spremembe svojega zapisa MX.
 • Paketu Office 365 izboljšajte varnost – Povečajte dnevni učinek s komplementarno tehnologijo, ki izboljša vašo zaščito.
 • Brez karantene – Znebili se boste odvečnega dela s posamičnimi karantenami, saj Vade Secure samodejno razvrsti e-pošto v Outlookove mape.
 • Zaščita pred notranjimi grožnjami – Možnost pregledovanja notranje e-pošte preprečuje notranje napade.

Dodatne zmogljivosti:

 • Nadzor sivih e-sporočil – Produktivnost uporabnika se izboljša, saj se neprednostna sporočila (npr. novičniki, obvestila itd.) samodejno razvrstijo v Outlukove mape.
 • Poročanje – Ob izboljšanem pregledu nad nadzornimi ploščami, poročili in sprotnimi dnevniki ter primerjavi delovanja paketa Vade Secure za Office 365 z Microsoftovimi zaščitnimi pripomočki boste prepoznali dodano vrednost tega produkta.
 • Človeška inteligenca – Center SOC pri Vade Secure neprestano spremlja svetovni e-poštni promet in razvija protiukrepe.
 • Prijazno do ponudnikov upravljane storitve – Omogoča takojšnje dodajanje novih uporabnikov prek partnerskega portala, nastavitve pa delujejo po sistemu nastavi-in-pozabi.