Celovite IT rešitve za vsako podjetje

Avtor: Vika Krajnc

V družbi Kopa že od leta 1978 razvijamo in implementiramo celovite informacijske rešitve za podporo poslovanju. Stranke, ki uporabljajo Kopine rešitve, cenijo predvsem našo celovitost:

  • v razumevanju poslovne problematike in analitike,
  • v ponudbi programskih rešitev, ki pokrivajo različna področja in se med seboj povezujejo ter dopolnjujejo,
  • v ponudbi infrastrukture strojne opreme,
  • v strokovnosti naših sodelavcev, ki to celovitost vzpostavijo, vzdržujejo in razvijajo.

Rešitev po meri stranke

Vrednost, ki jo z našimi rešitvami damo stranki, temelji na poznavanju procesov in ljudeh, ki so vselej v stiku z dogajanjem na domačem trgu. Znanja in izkušnje naše ekipe nam omogočajo, da dobro razumemo posel in izzive, s katerimi se naše stranke srečujejo.

Specifike stranke prepoznamo že med načrtovanjem rešitve, nato pa jih v fazi implementacije podpremo ter tako vsakemu podjetju pripravimo prilagojeno rešitev in ne generičnega produkta. V zadnjih dveh letih smo zaznali izjemno pospešitev digitalnih preobrazb v organizacijah. Digitalne tehnologije in napredne rešitve so bile odločilne za nemoteno poslovanje v zaostrenih razmerah, na pot digitalne transformacije pa so usmerjale tudi finančne spodbude s strani države in EU.

Potreba po digitalizaciji na vseh ravneh poslovanja se bo letos stopnjevala, odločilna pa bo vrhunska, zanesljiva in varna tehnologija ter preizkušene rešitve, ki so sposobne podpirati spremembe. Naša vizija sloni na timskem delu zagotavljanja kakovostih IT rešitev in temu bomo sledili tudi v prihodnje.

Ponosni zastopnik vodilnih svetovnih proizvajalcev …

Sodelujemo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Ponosni smo na zlata partnerstva s principali, kot so Oracle, Microsoft, Hewlett Packard Enterprise (HPE) …

Z letom 2022 smo kot drugo slovensko podjetje postali platinasti partner družbe Kaspersky, kar nam je še posebej polepšalo vstop v novo poslovno leto. Januarja smo se kot ekskluzivni zastopnik za slovenski trg povezali z družbo Axence, katerega vodilni produkt je programska oprema Axence nVision®. Axence že več kot 15 let zagotavlja profesionalne rešitve za celovito upravljanje IT-infrastrukture za podjetja in ustanove po vsem svetu.

… z vsemi prednostmi lokalnega ponudnika

Prednost lokalnega ponudnika z lastno celovito rešitvijo je v poznavanju okolja. To zajema vse od zakonodaje in regulativ, razumevanja izzivov panoge, poznavanja partnerjev in konkurentov do razumevanja procesov. V Kopi smo še posebej pozorni na učinkovito planiranje proizvodnje, kajti le dober načrt pripelje do želenega cilja. Saj poznate tisto modrost: »Dobra hiša se začne pri dobrih temeljih.«

Izkušnje s terena so nam pokazale, da je velika dodana vrednost lokalnega ponudnika tudi v jeziku. Jezik naših programskih rešitev je prilagodljiv, s čimer olajšamo delo vsem, ki jim je raba tujega jezika neprijetna oz. ga ne poznajo. Dodatna prednost sta tudi hitrost in fleksibilnost pri podpori. Odzivni čas tehnične in vsebinske podpore je pri lokalnem ponudniku veliko krajši, k izzivom pa lahko pristopimo bolj  po meri.

 

Članek je bil objavljen v reviji Glas Gospodarstva, januar-februar 2022, str. 54