Dvojni uspeh Kope na podelitvi priznanj za inovacije Koroške!

Avtor: Kopa d.d.

V sredo, 5. junija 2024, smo se Kopaši v Slovenj Gradcu udeležili pomembnega dogodka za koroško gospodarstvo – podelitve priznanj najboljšim inovatorjem regije. Na dogodku, ki ga je organizirala Koroška gospodarska zbornica pod sloganom “Izbrali smo trajnost”, je Kopa d.d. dosegla velik uspeh.

Ponosni na naša priznanja

Z velikim ponosom sporočamo, da smo Kopaši prejeli dve pomembni priznanji za naše inovacije. Naša “Intuitivna grafična planska tabla KoPro” je osvojila bronasto priznanje, naš “HR-KomFit – sistem za napredno obvladovanje kompetenc” pa je prejel srebrno priznanje. Te nagrade so priznanje našemu trdemu delu, kreativnosti in predanosti k nenehnim izboljšavam.

VIR: GZS Koroška, 2024

Intuitivna grafična planska tabla KoPro je zasnovana za izboljšanje uporabniške izkušnje in optimizacijo procesov, HR-KomFit pa ponuja napredne rešitve za upravljanje kompetenc, ki podjetjem omogočajo boljše obvladovanje njihovih kadrovskih virov. Ponosni smo, da naše inovacije prispevajo k izboljšanju poslovnih procesov in učinkovitosti.

Čestitke podjetju Nieros Metal

Ob tej priložnosti želimo iskreno čestitati tudi podjetju Nieros Metal d.o.o., ki letos praznuje izjemnih 250 let delovanja. Njihova dolgoletna tradicija, inovativnost in zanesljivost so navdih za vse nas. Želimo jim še veliko uspešnih let tudi v prihodnosti.

Pogled v prihodnost

Zahvaljujemo se vsem našim sodelavcem za njihovo predanost in trdo delo, brez katerih teh dosežkov ne bi bilo mogoče.

Pri inovacijah so sodelovali:

  • Intuitivna grafična planska tabla KoPro: Marko Popič, Dušan Krahulec, Dražen Škvorc, mag. Domen Ocepek
  • HR-KomFit: Gregor Štelcer, Metka Jelen, Damjan Uranc, mag. Domen Ocepek, Miha Hafner, Žiga Kristavčnik Kolar
VIR: GZS Koroška, 2024

Prav tako se zahvaljujemo našim partnerjem in strankam za njihovo stalno podporo in zaupanje. Skupaj bomo še naprej ustvarjali inovativne rešitve in premikali meje mogočega. Veselimo se novih izzivov in priložnosti, ki nas čakajo v prihodnosti.

Naše nagrade niso le priznanje za preteklo delo, temveč tudi motivacija za prihodnost. Še naprej bomo vlagali v razvoj in inovacije, da bomo lahko ponudili najboljše rešitve na trgu.

Hvala, ker nas spremljate in podpirate na naši poti k inovacijam. Nadaljevali bomo z odličnim delom in vas obveščali o naših prihodnjih dosežkih. Skupaj lahko dosežemo še več.

ekipa KOPA

 

P.S. Vabljeni k ogledu video predstavitev inovacij.