Kopa srečanje uporabnikov 2023

Avtor: Kopa d.d.

Kopa srečanje uporabnikov je tradicionalni dogodek podjetja Kopa d.d.. Redno se ga udeleži več kot 100 predstavnikov iz preko 40 podjetij.

Dogodek je sestavljen iz dve delov:

Dopoldan, ko so misli še bistre in zbrane, so na sporedu predavanja Kopinih strokovnjakov s področja aplikativnih rešitev in sistemske integracije. V sodelovanju s partnerji predstavimo novosti in smer razvoja na področju digitalizacije ter tehnologije. V drugem, popoldanskem, delu je na vrsti neformalen program in druženje z udeleženci.

Dogodek je izjemnega pomena tudi zaradi izmenjave izkušenj in dobrih praks med uporabniki Kopa rešitev. Druženja in osebnih stikov je bilo v zadnjih dveh letih malo in vseli nas, da smo spet lahko vzpostavili odnose, ki so za dobro sodelovanje ključnega pomena.

Letos je dogodek potekal v slavnostnem vzdušju, saj je Kopa d.d. praznovala 45 let delovanja. Z udeleženci smo se družili v idiličnem okolju Eko Resorta Slovenija pod Veliko planino. Kopini strokovnjaki so predstavili novosti Kopinih aplikativnih rešitev, na odru so se jim pridružili tudi strokovnjaki naših principalov Oracle Slovenija in Hewlett Packard Enterprise (HPE) Slovenija in predstavili smernice razvoja.

Srečanje uporabnikov Kopa 2023
Srečanje uporabnikov Kopa 2023