Kopa v 2022 vstopa z novim partnerstvom

Avtor: Vika Krajnc

Družba Kopa d.d. je v novo leto vstopila z novim partnerstvom. Kot ekskluzivni zastopnik za slovenski trg smo se povezali z družbo Axence, katerega vodilni produkt je programska oprema Axence nVision®.

Axence že več kot 15 let zagotavlja profesionalne rešitve za celovito upravljanje IT infrastrukture za podjetja in ustanove po vsem svetu.

Axence nVision® je programska oprema za upravljanje IT, ki izboljšuje raven kibernetske varnosti, hkrati pa ima vse funkcije, potrebne za upravljanje celotne IT infrastrukture. Omogoča enostavno shranjevanje in nadzor vseh naprav, programske opreme ter podporo uporabnikom v organizaciji. Programska oprema omogoča gradnjo varnostnih politik glede na uporabnika, izboljšuje zaščito podatkov in omogoča celovit vpogled v delovanje ključnih storitev. Sistem omogoča izvajanje dejavnosti v zvezi s forenziko računalniških podatkov.

Izpolnjuje ključne potrebe IT skrbnikov:

  • spremljanja omrežja in uporabnikov,
  • popisa strojne in programske opreme,
  • oddaljene tehnične podpore,
  • zaščite podatkov pred uhajanjem in
  • analiziranja produktivnosti pri delu.

Produkt vodstvu omogoča optimizacijo stroškov delovanja katere koli IT infrastrukture, ne glede na njeno velikost.

Vas zanima več podrobnosti? Obrnite se na naše prodajne svetovalce in strokovnjake za sistemsko integracijo. Pišite nam na info@kopa.si.