Nova spletna stran odip.si

Avtor: Vika Krajnc

Poznate naš ODiP? Dokumentni sistem za uspešno brezpapirno poslovanje vas bo navdušil. Zanj skrbita naša Andrej Marsel in Dražen Škvorc z ekipo.

Upamo tudi, da vas bo navdušila njegova nova spletna stran, ki je v teh dneh ugledala luč medmrežja: https://odip.si/

ODiP logo
.

Dokumentni sistem omogoča pregled in vodenje celotne dokumentacije v podjetju (vhodna in izhodna pošta, interni dokumenti, sprejemnice, pogodbe…). S tem si pohitrite delovne procese ter olajšate iskanje dokumentov v prihodnje. Dokumentom lahko vsebinsko dodajate priponke oz. vezne dokumente in dodelujete zaposlenim v reševanje.

ODiP poskrbi za vašo dokumentacijo, da se lahko vi posvetite pomembnejšemu delu.

Z uporabo sodobnega sistema za upravljanje z informacijami, dokumenti in drugimi vsebinami, vam bodo vaši ključni podatki in dokumenti vedno na voljo, v urejeni in standardizirani obliki, dostopni s klikom ali dvema, preko sodobnih in intuitivnih vmesnikov oz. naprav. Dokumentni sistem je pomemben za shranjevanje vseh vaših podatkov. Prava in pravočasna informacija v vaših rokah bo tako dejansko ključ do še uspešnejšega poslovanja, zmanjševanja stroškov in kakovostnih odnosov s strankami, hkrati pa boste tako vedno tudi korak pred konkurenco.