Postali smo PLATINUM Kaspersky partnerji

Avtor: Vika Krajnc

Naša ekipa za strojno opremo in sistemsko integracijo je uspešno opravila izobraževanja, zagotovila dovolj inštalacij ter implementacij in pridobila potrebne certifikate, ki so Kopi d.d. prinesla status PLATINUM Kaspersky partnerja. Certifikati potrjujejo, da naša strokovna ekipa kvalitetno načrtuje, oblikuje in priporoča varnostne rešitve za zaščito delovnih postaj, strežnikov in mobilnih naprav pred kibernetskimi grožnjami in napadi.

»Pridobljen status je nagrada za naše delo, investicije v izobraževanja zaposlenih ter okrepitev poslovnih in partnerskih vezi s podjetjem Kaspersky. Z visoko usposobljeno ekipo ter bogatimi izkušnjami s terena lahko zagotavljamo kvaliteto naših storitev ter ostajamo konkurenčni na hitrorastočem trgu digitalizacije,« je ob veseli novici komentiral Dušan Rus, direktor Kopa d.d.

Kaspersky je zanesljiva in preizkušena varnostna platforma, ki zaščiti naprave v omrežju. Rešitev se tesno integrira z vsemi sistemi, omogoča vrhunsko zaščito, detekcijo in odgovor na incidente. Podlago za rešitev tvori globalna varnostna inteligenca in računalniško učenje naslednje generacije.

»Zaščita za vsako fizično, virtualno in oblačno rešitev se upravlja preko edinstvene konzole in intuitivnega uporabniškega vmesnika. Z boljšim vpogledom v Kaspersky orodja ter ugodnostmi, ki smo jih pridobili s platinastim partnerstvom lahko našim strankam zagotavljamo kvalitetne storitve ter varno uporabo tehnologije v njihovem poslovnem okolju,« dodaja Lovro Vreš, vodja programa sistemska integracija v Kopa d.d.

Kaspersky Platinum patner Certificate
Kaspersky Platinum patner Certificate