Pridružite se naši ekipi kot Prodajni svetovalec specialist!

Avtor: Vika Krajnc

Podjetje Kopa d.d., vodilno podjetje na področju programske opreme, išče izkušenega in motiviranega prodajnega svetovalca specialista, ki bo aktivno sodeloval pri razvoju našega poslovanja. Če imate strast do prodaje, izjemne komunikacijske veščine ter željo po doseganju ciljev, vas vabimo, da se pridružite naši strokovni ekipi in postanete ključni člen naše rastoče organizacije.

Kopa d.d. je eno vodilnih podjetij v panogi informacijske tehnologije, specializirano za razvoj in implementacijo vrhunskih programskih rešitev. Naša programska orodja so zasnovana za izboljšanje poslovnih procesov in optimizacijo delovanja naših strank v različnih sektorjih. S posvečanjem visoki kakovosti in inovativnosti svojih izdelkov, ustvarjamo trajnostne in dolgoročne poslovne odnose.

Delovne naloge:

Kot Prodajni svetovalec specialist boste odgovorni za iskanje novih kupcev, razvoj poslovnih odnosov ter izvajanje prezentacij naših programskih rešitev. Vaša naloga bo analiziranje tržnega potenciala, določanje vrednosti kupcev ter priprava in izvedba prodajnih aktivnosti v skladu z zastavljenimi cilji. Poleg tega boste sodelovali s preostalimi oddelki v podjetju, pripravljali prodajne kalkulacije in ponudbe ter skrbeli za vzdrževanje baze strank. Svoje delo boste nadgrajevali z izdelavo analiz, poročil o tržnih raziskavah ter aktivnostih konkurence, kar bo ključno pri razvoju novih produktov in storitev. Prav tako boste aktivno sodelovali na sejmih in drugih dogodkih ter skrbeli za ustrezno predstavitev našega podjetja.

Pričakujemo:

Za uspešno opravljanje delovnih nalog pričakujemo, da imate visoko ali višjo izobrazbo računalniške, ekonomske ali druge ustrezne smeri ter vsaj 5 let delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih. Pomembne so dobre komunikacijske, prezentacijske in pogajalske veščine, ki jih boste uporabljali pri delu s strankami. Osredotočenost na stranke in usmerjenost k ciljem sta ključni lastnosti, ki jih iščemo. Poleg tega pričakujemo odlično organizacijsko usklajevanje in načrtovanje aktivnosti ter samoiniciativnost pri doseganju rezultatov. Sposobnost prilagajanja hitremu in spreminjajočemu se okolju je ključnega pomena, prav tako pa je potrebna zmožnost vzpostavljanja dobrih medosebnih odnosov in timska naravnanost. Od kandidatov zahtevamo visoko stopnjo osebne integritete ter napredno uporabo informacijsko komunikacijske tehnologije, zlasti paketa MS Office. Ker se razvoj v naši panogi nikoli ne ustavi, cenimo sposobnost in željo po osvajanju novih znanj in veščin. Aktivno znanje angleškega jezika in vozniško dovoljenje B-kategorije sta prav tako pomembna.

Ponujamo:

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas s 3-mesečno poskusno dobo v dinamičnem in strokovnem okolju. Poleg stimulativnega plačila vam nudimo možnost strokovnega izpopolnjevanja in kariernega ter osebnega razvoja. Vaše delo bo razgibano in dinamično, z možnostjo fleksibilnega delovnega časa oziroma delovnega časa na zaupanje.

 

Če želite postati del naše ekipe, vas vabimo, da se prijavite do 31.07.2023 in svoje motivacijsko pismo ter življenjepis oddate na portalu prostih delovnih mest.