Webinar: Zagotovite si IT varnost in učinkovitost vašega podjetja

Avtor: Vika Krajnc

Ne zamudite spletne delavnice, ki bo potekala v torek, 5. aprila 2022 ob 13.uri.

Družba Kopa d.d. je v leto 2022 vstopila z novim partnerstvom. Kot ekskluzivni zastopnik za slovenski trg so se povezali z družbo Axence, katerega vodilni produkt je programska oprema Axence nVision®.

Axence že več kot 15 let zagotavlja profesionalne rešitve za celovito upravljanje IT infrastrukture za podjetja in ustanove po vsem svetu. Kopa pa že več kot 40 let razvija, uvaja in ponuja celovite IT rešitve za podporo poslovanju.

Družba Kopa d.d. vas vabi na brezplačni webinar, na katerem bodo predstavili rešitev 6v1, ki zagotavlja IT varnost in izboljšuje učinkovitost vašega podjetja. Programska oprema ponuja celostno rešitev za vaše potrebe. Z njo si ustvarite lastno nadzorno ploščo s ključnimi dogodki in parametri IT omrežja. Opazujte podatke, ki se redno osvežujejo na zaslonu in diaprojektorjih:

 • Ko morate spremljati naprave, ki so prisotne in delujejo v vašem omrežju in ko želite biti vnaprej obveščeni o morebitnih napakah v omrežju.
 • Ko potrebujete celoten seznam nameščene programske opreme, upravljanje licenc, evidenco osnovnih sredstev in avtomatizacijo inventarja računalnikov.
 • Ko želite preprečiti težave z varnostjo podatkov podjetja in skrbite za učinkovito upravljanje dostopa in pooblastil uporabnikov.
 • Ko morate upravljati obvestila zaposlenih in se nanje enostavno odzvati, in želite, da jim hitro zagotovimo pomoč na daljavo.
 • Ko želite povečati raven varnosti v svoji organizaciji z zaščito proti uhajanju podatkov in omrežni okužbi iz USB ključkov ter definiranje varnostne politike.
 • Ko vas skrbi za identifikacijo zaposlenih in skupinskih dejavnosti, ki porabijo največ časa, in želijo optimizirati učinkovitost dela na ključnih področjih.

Več informacij o dogodku ter prijavo na dogodek najdete na povezavi: https://www.kopa.si/webinar-axence-nvision/ 

Axence nVision

Axence nVision® je programska oprema za upravljanje IT, ki izboljšuje raven kibernetske varnosti, hkrati pa ima vse funkcije, potrebne za upravljanje celotne IT infrastrukture. Omogoča enostavno shranjevanje in nadzor vseh naprav, programske opreme ter podporo uporabnikom v organizaciji. Programska oprema omogoča gradnjo varnostnih politik glede na uporabnika, izboljšuje zaščito podatkov in omogoča celovit vpogled v delovanje ključnih storitev. Sistem omogoča izvajanje dejavnosti v zvezi s forenziko računalniških podatkov.

Izpolnjuje ključne potrebe IT skrbnikov:

 • spremljanja omrežja in uporabnikov,
 • popisa strojne in programske opreme,
 • oddaljene tehnične podpore,
 • zaščite podatkov pred uhajanjem in
 • analiziranja produktivnosti pri delu.

Produkt vodstvu omogoča optimizacijo stroškov delovanja katere koli IT infrastrukture, ne glede na njeno velikost.