Kopa prejela bronasto priznanje GZS Koroške Gospodarske zbornice

Avtor: Vika Krajnc

GZS Koroška Gospodarska zbornica je v sredo, 29.9.2021 podelila nagrade najboljšim inovacijam v koroški regiji za leto 2021. Podelitev priznanj najboljšim inovacijam v Koroški regiji v letu 2021, s sloganom »Nove inovacije, Nova realnost« je gostilo podjetje Ekstera d.o.o. iz Prevalj.

Programska rešitev Kopa EAM – Customer Connect je prejela bronasto priznanje na področju produktnih inovacij.

Kopa EAM – Customer Connect je programska rešitev, ki skrbi za upravljanje in vzdrževanje zahtevnejših izdelkov ter omogoča boljšo komunikacijo in sodelovanje z uporabniki oz. kupci. Podjetja, ki delaj vrhunske izdelke, jih lahko nadgradijo še s to spletno oz. digitalno dimenzijo, ki omogoča uporabnikom, da dobijo poleg kvalitetnega izdelka še kvaliteto storitev podpore in odlično uporabniško izkušnjo v celotnem življenjskem ciklu izdelka.

Sistem nadgrajuje povezanost internih procesov – upravljanje reklamacij in nadgradenj, spremljanje izdelave izdelka preko zahtevkov, upravljanje partnerjev, upravljanje sredstev z vidika spremljanja izdelkov – in izboljšuje eksterne procese do končnih kupcev/distributerjev na podlagi uporabniških računov za dostop v aplikacijo. Preko digitalnega dvojčka je omogočen vpogled in spremljanje izdelave ter sprememb v celotnem življenjskem ciklu izdelka.

Čestitke in pohvala celotni ekipi!