Naša zgodba

Od leta 1978 v Kopa računalniškem inženiringu razvijamo in uvajamo celovite poslovne rešitve za digitalno transformacijo podjetij. Naš tim sestavlja 60 visoko usposobljenih strokovnjakov, ki sodelujejo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci IT in komunikacijskih tehnologij ter akademskimi inštitucijami. Specializirani smo za optimizacijo poslovnih procesov in sistemske integracije, ki podpirajo agilno in vitalno poslovanje.

Osredotočamo se na ERP in MES/EAM-CMMS rešitve, ki povezujejo poslovno in proizvodno informatiko. Poudarek dajemo na brezpapirno poslovanje (ODiP) in upravljanje človeških virov (HRM), da zagotovimo učinkovito upravljanje dokumentov in procesov.

Kako vam lahko pomagamo

V naše standardne rešitve so vgrajene dobre prakse podjetij, ki smo jih sposobni prilagoditi zahtevam vaših poslovnih procesov ter s tem podpreti vašo konkurenčno prednost. Tako si zgradite vrhunsko informacijsko podporo brez naložb v rešitve različnih proizvajalcev. Na cenovno ugoden način povežete poslovne procese v celovit organizem, ki se hitro prilagaja spremembam v poslovanju.

Rešitve pomagajo k izgradnji optimalnega poslovanja podjetij. S poslovnim znanjem in tehnologijami vzpostavljamo nove potenciale za trajnostni razvoj in rast podjetij ter za krepitev konkurenčnosti in dodane vrednosti.

Vodstvo

Dušan Rus Kopa d.d.

Dušan Rus

Direktor

+386 (0)41 791 199 | +386 (0)2 88 39 700

dusan.rus@kopa.si

Marija Sgerm Kopa d.d.

Marija Sgerm

Manager poslovnega področja ekonomike in organizacije dela

+386 (0)41 769 746 | +386 (0)2 88 39 713

marija.sgerm@kopa.si

naše vrednote

SPOŠTUJEMO

Zadovoljstvo naših strank in medsebojno spoštovanje sta temelj našega dela.

POVEZUJEMO

Verjamemo v prihodnost, ki združuje ljudi, procese in tehnologije.

VZDRŽUJEMO

Vzdržujemo vse, kar ustvarimo, vključno z medčloveškimi odnosi.

CENIMO OKOLJE

Zavezani smo k tehnologiji, ki prispeva k boljšemu in uravnoteženemu sožitju z naravo.

Partnerji

V podjetju KOPA d.d. sodelujemo s svetovno uveljavljenimi podjetji iz različnih področij informacijskih tehnologij. Z njimi vzdržujemo strateška partnerstva z namenom, da vam ponudimo najustreznejšo tehnologijo za vaše specifično poslovno okolje.