Naša zgodba

V podjetju KOPA računalniški inženiring, d. d. od leta 1978 razvijamo in uvajamo celovite poslovne rešitve. Zaposlujemo 60 visoko izobraženih strokovnjakov. Sodelujemo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijskih in komunikacijskih tehnologij ter z visokošolskimi in raziskovalnimi ustanovami na področjih informatike, menedžmenta in kadrov. Z nenehnim vlaganjem v razvoj partnerjem omogočamo, da na enem mestu pridobijo celoten nabor tehnologije, aplikacij in dobrih praks za vitalen in agilen poslovni sistem.

Naš fokus so področja, kjer povezujemo poslovno (ERP) in proizvodno informatiko (MES, EAM-CMMS). Ob tem upoštevamo ljudi kot glavni vir za uspeh (HRM), brezpapirno poslovanje za obvladovanje dokumentov in procesov (ODiP) ter zagotavljamo potrebno sistemsko integracijo.

Kako vam lahko pomagamo

V naše standardne rešitve so vgrajene dobre prakse podjetij, ki smo jih sposobni prilagoditi zahtevam vaših poslovnih procesov ter s tem podpreti vašo konkurenčno prednost. Tako si zgradite vrhunsko informacijsko podporo brez naložb v rešitve različnih proizvajalcev. Na cenovno ugoden način povežete poslovne procese v celovit organizem, ki se hitro prilagaja spremembam v poslovanju.

Rešitve pomagajo k izgradnji optimalnega poslovanja podjetij. S poslovnim znanjem in tehnologijami vzpostavljamo nove potenciale za trajnostni razvoj in rast podjetij ter za krepitev konkurenčnosti in dodane vrednosti.

Vodstvo

Dušan Rus Kopa d.d.

Dušan Rus

Direktor

+386 (0)41 791 199 | +386 (0)2 88 39 700

dusan.rus@kopa.si

Marija Sgerm Kopa d.d.

Marija Sgerm

Manager poslovnega področja ekonomike in organizacije dela

+386 (0)41 769 746 | +386 (0)2 88 39 713

marija.sgerm@kopa.si

naše vrednote

SPOŠTUJEMO

Spoštujemo stranke in drug drugega. Zadovoljstvo nam je ključno.

POVEZUJEMO

Verjamemo v prihodnost, ki bo povezovala ljudi, procese in tehnologije v nove vrednostne sisteme.

VZDRŽUJEMO

Vzdržujemo vse, kar ustvarimo, vključno z medčloveškimi odnosi.

CENIMO OKOLJE

Verjamemo v prihodnost in tehnologijo, ki nam bo pomagala do boljšega in bolj uravnoteženega življenja skupaj z naravo.

Partnerji

V podjetju KOPA d.d. uspešno sodelujemo z vrsto svetovno uveljavljenimi podjetji z različnih področij informacijskih tehnologij. Z njimi vzdržujemo strateška partnerstva z namenom, da vam ponudimo najustreznejšo tehnologijo za vaše specifično poslovno okolje.